Pulpa de porc la gratar cu orez si ardei in 3 culori

de corina241 in Porc, 5 Noi 2010 | 3095 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 bucata pulpa de porc
  • 1 cescuta orez
  • 3 ardei:rosu,galben si verde
  • 1 lingura ulei
  • sare
  • piper
Portii: 2
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pulpa de porc la gratar cu orez si ardei in 3 culori:

bucata de carne condimentata se pune pe gratarul bine incins(eu am folosit tigaia speciala tip gril).


orezul il spalam bine in 2 ape si apoi in punem putin la fiert(5 minute).


ardeiul spalat il taiem cubulete mici si impeuna cu orezul bine scurs punem intr-o craticoara unsa cu o lingura de ulei sa se caleasca putin,amestecand sa nu se prinda.stingem cu o cescuta de apa,condimentam cu sare si piper,acoperim cu un capac si-l lasam pana ce bobul de orez este fiert.


se serveste impreuna cu carnea usor rumenita pe gratar,dar si impreuna cu orice salata doriti.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Pulpa de porc la gratar cu orez si ardei in 3 culori" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Storcator citrice

- 25 %
199.99 lei
149.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (21)

ionix 1

07.11.2010, 21:29

mai, banii nu-i iau acum... dar am ceva banuti de luat... asa ca, multumesc

lili2607 1

08.11.2010, 19:19

vanilla 1

09.11.2010, 16:27

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

Lau

Lau 9

13340 puncte

oanapl

9380 puncte

Rocsi

5980 puncte

vasimur

4160 puncte

mirela0911

4100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Dorada regala prajita la tigaie
  • 14

    MA

  • 15

    MI

  • 16

    J

  • 17

    V

  • 18

    S

  • 19

    D

  • 20

    L

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Gogosi cu scortisoara

ieri la 20:31

Mini tarte cu crema de vanilie si fructe

ieri la 20:30

Linte cu carnati cabanos

de Ina 7

ieri la 20:25

RETETA RECOMANDATA
Tochitura moldoveneasca