Pulpe de curcan cu legume si ciuperci

de susu in Curcan, 31 Mai 2010 | 7707 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • cateva pulpe de curcan
  • ulei de masline
  • condimente
  • ciupercute
  • morcovi
  • ardei gras
  • cartofi
  • foi de dafin
  • usturoi
  • vin
  • boabe de piper
  • rosii
  • frunze de telina
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pulpe de curcan cu legume si ciuperci:

Se spala pulpele si se sterg. Daca curcanul este mai slab se unge cu putin ulei de masline si se da cu condimente: cimbru, boia, cine doreste si putin curry, vegeta, sare si piper. Se cresteaza putin pulpele si se introduc feliute de catei de usturoi. Se freaca bine pulpele cu condimente. Se aseaza in tava cu ciupercile, morcovul taiat felii subtiri, ardeiul bucati potrivite, frunzele de telina intregi, foile de dafin, condimente,cartofii taiati bucati, usturoiul taiat felii si cativa catei mai mari lasati cu tot cu coaja. Mie imi place cu mai mult usturoi sa-i dea gust.


Se taie rosiile felii si se aseaza peste pulpe. Se da in clocot apa cu vinul, cateva foi de dafin, boabe de piper si putine condimente( a se condimenta carnea si zeama dupa gust). Se toarna baitul peste carne si legume si cand s-a racit se baga la frigider. Se lasa pana a doua zi sau cel putin cateva ore. Cui nu-i place poate pune zeama doar peste carne si sa puna legumele in tava in momentul cand se da la cuptor. Se da la cuptorul incins pana scade bine.


Se serveste cu sosul din tava.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Pulpe de curcan cu legume si ciuperci" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (3)

Rocsi 1

31.05.2010, 11:14

cate bunatati ai facut

nadina73 1

02.06.2010, 12:49

cu ciuperci si eu vin 5 furcu

babi5 1

14.12.2014, 19:47

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Adinuta san

10080 puncte

mirela0911

6160 puncte

Rocsi

5870 puncte

Rahela Velicu

5330 puncte

RODIMUR

4920 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

RETETA RECOMANDATA
Cartofi auriti cu aripi de curcan la cuptor