Pulpe de pasare, la cuptorul cu halogen- Reteta numarul 200!

de Ina in Mancaruri cu carne, 22 Mai 2011 | 3802 vizualizari

 

Mi-am luat inima-n dinti si am facut o mancare combinata la cuptorul cu halogen. Sa vada Costel ca nu mi l-a luat degeaba =))))

 

INGREDIENTE

  • 6 cartofi mari
  • Ciuperci proaspete
  • Verdeturi  italiene  Kotanyi
  • Marar tocat
  • O lingura ulei de masline
  • Boia
  • Piper
  • Ghimbir 
Portii: 2
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pulpe de pasare, la cuptorul cu halogen- Reteta numarul 200!:

Pulpele se spala , apoi se detaseaza ciocanelul de restul pulpei. Stropim cu sos de soia, condimentam cu putina boia dulce, ghimbir si piper. Pentru aroma deosebita, presaram si verdeturi italiene de la Kotanyi. Cele 4 bucati de carne le-am pus la fript in cuptorul cu halogen, pentru 15 minute la 180 grade, apoi le-am intors pe cealalta parte.


Cartofii taiati bucati groase i-am fiert pe jumatate in apa cu sare, apoi i-am scurs, i-am stropit cu ulei de masline si i-am presarat marar si verdeturi italiene de la Kotanyi .


Ciupercile le-am spalat, le-am curatat de coaja si le-am presarat cu putina sare, iar impreuna cu cartofii le-am asezat in jurul pulpelor partial rumenite. Am pornit cuptorul pentru inca 25 minute, la 180 grade.


La final, pulpele erau crocante la suprafata, dar suculente in interior; nu s-au uscat deloc , dar nu au ramas nici crude.


Multumesc, sotule, pentru cuptor! :X =)))


 

TIPS-URI

1

Cartofii se fierb putin inainte de a fi pusi in cuptor, pentru a nu ramane cruzi ( Acest tips l-am preluat de la Radu Popovici )

Daca ti-a placut reteta noastra "Pulpe de pasare, la cuptorul cu halogen- Reteta numarul 200!" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Fierbator Style White

- 13 %
299.99 lei
259.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (48)

deyutzky 1

29.05.2011, 12:19

felicitariii si la mai multe retete!

horia 1

06.07.2011, 08:49

imi place!!!!!!! iti multumesc ptr. aprecieri si-ti doresc sa ajungi la reteta cu nr. 1.000.000.

Ina 1

06.07.2011, 17:05

Multumesc frumos, Horia!
La ce aprecieri te referi?

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

9990 puncte

Constelatialeu

9580 puncte

Rocsi

5420 puncte

Satisfyyourcravings

5000 puncte

mirela0911

4860 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
RETETA RECOMANDATA
Ciulama cu ciuperci si piept de pui