Pulpe de pui mexicane

de Bucataras Medi in Mancaruri cu carne, 28 Noi 2010 | 3596 vizualizari

 

Aceste pulpe sunt cu dedicatie...............pentru Diiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiaaaa........dar eu stiu ca Dia nu poate sa manance singura si cu siguranta va servi toti bucatarasii.

 

INGREDIENTE

  • 6 pulpe de pui superioare
  • ulei
  • boia de ardei dulce
  • marar uscat
  • 2 cepe
  • 3-4 linguri pasta de rosii
  • 1 lingura otet
  • 1 lingurita rasa cu zahar
  • patrunjel verde
  • faina
  • sare,piper
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pulpe de pui mexicane:

Pulpele se spala, se indeparteaza pielita si se lasa la scurs.Se condimenteaza cu sare, piper, marar uscat si boia de ardei si apoi se tavalesc prin faina , se scutura pentru a indeparta excesul de faina si apoi se prajesc in ulei .Cand pulpele sunt bine facute si rumenite se scot si se pun pe un prosop absorbant pentru indepartatea excesului de ulei.


In uleiul care a ramas de la prajitul pulpelor calim ceapa taiata marunt apoi adaugam pasta de rosii, o cana cu apa , zaharul si otetul .Lasam sa dea in clocot si adaugam si pulpele .Condimentam cu sare si piper dupa gust si lasam sa scada sosul , acoperind cu capac vasul.


Asezonam cu patrunjel verde si servim cu mamaliguta.


Pofta buna!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Pulpe de pui mexicane" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Sandwich Maker

- 13 %
149.99 lei
129.99 lei

Blender Monterrey White

- 10 %
299.99 lei
269.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (49)

diaconta 1

09.12.2010, 20:19

Degeaba Medi, daca iubirea nu-i reciproca

Cris2711 1

11.12.2010, 11:03

medi si ce se mai vede ca-ti place sa bucataresti ,5 ,la favorite cu reteta

Bucataras Medi 1

14.12.2010, 13:53

Cris, intradevar imi place..........ma bucur ca si tie iti place reteta mea...............

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Gherca Daniela

9340 puncte

Rocsi

6940 puncte

mirela0911

5940 puncte

Lau

Lau 9

5410 puncte

RODIMUR

4800 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
RETETA RECOMANDATA
Iahnie de fasole cu carnatzi