Reteta de supa crema de linte

de Catalina L in Supe/Ciorbe, 1 Dec 2022 | 3631 vizualizari

 

Reteta de supa crema de linte este ideala iarna si-n perioada de post.
https://www.blogulluicatalina.com/2022/11/supa-crema-de-linte.html

Ca si ingrediente, sunt necesare: linte, morcovi, ceapa, bulion.

 

INGREDIENTE

  • Ingredientele pentru Reteta de supa crema de linte:
  • 150 g linte
  • 2 morcovi
  • 1 ceapă
  • 2 catei de usturoi
  • 1 lingura de hrean ras
  • 1 lingura bulion de rosii
  • piper
  • ierburi de Provence
  • boia de ardei de
  • sare
Portii: 3
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Reteta de supa crema de linte:

Iata cum se prepara Reteta de supa crema de linte

Curățați morcovul și ceapa si  tăiați-le bucăți. 

Intr-o oala adanca se pun legumele, lintea, hreanul, boia de ardei, ierburile, bulionul de rosii si 1 litru de apa. 

Lasati sa fiarba la foc mediu timp de 30 de minute sau pana cand lintea este fiarta .

Adăugați sarea după 20 de minute. 

Mixati, verificati de sare si piper.

Serviti fierbinte cu paine sau mamaliga.

Vezi si Supa greceasca de linte rosie.

Daca ti-a placut reteta noastra "Reteta de supa crema de linte" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Chiftelute in sos de rosii, o reteta gustoasa si rapida

de laura_n 7

ieri la 20:19

Snitel pane din piept de pui cu parmeza

de Caty 2

ieri la 14:16

Cotlet de miel preparat la cuptor sau la gratar

ieri la 12:15

TOP
utilizatori

Constelatialeu

4384 puncte

laura_n

2312 puncte

Rocsi

1691 puncte

bucatarasa

1554 puncte

Caty

1318 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

 Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.

citeste mai mult
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Ciorba taraneasca de post