Risotto

de camelia75 in Mancaruri de legume, 16 Mai 2014 | 1977 vizualizari

 

Orezul nu s-a lipit deloc, cu toate ca nu am fost nevoita sa amestec continuu pe durata prepararii!!! Legumele si-au pastrat culoarea, textura si gustul natural. Reteta este din “Cartea de bucate” a multicooker-lui Philips, pe care o primiti odata cu achizitionarea aparatului.

 

INGREDIENTE

  • 250 gr orez bob lung
  • 1 ceapa
  • 1 ardei gras rosu
  • 1/2 ardei verde
  • 150 gr rosii decojite si taiate cubulete
  • 400 ml supa de pui/legume
  • 60 gr ciuperci taiate
  • 50 gr mazare
  • 1 lingura ulei de masline
  • sofran
  • sare si piper
  • 1 cub de Maggi Bouillon
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Risotto:

1. Puneti uleiul in oala interioara.


2. Apasati butonul MENU, selectati programul FRY. Apasati COOKING TIME si selectati 10 minute.


3. Puneti ceapa, piperul, ciupercile si rosiile. Amestecati ocazional.


4. Adaugati orezul, mazarea, sofranul si supa, amestecati, apoi inchideti capacul.


5. Selectati programul RICE si apasati butonul START.


6. Cand programul este finalizat Multicooker-ul, trece automat pe modul KEEP WARM.


7. Dupa finalizare, deconectati de la sursa de curent.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Risotto" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Kuvings Romania Crockpot Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Breville Romania Ozen Romania
Kuvings Romania Crockpot Romania Breville Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Ozen Romania

Recomandari electrocasnice

Fierbator Style White

- 40 %
299.99 lei
179.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (9)

Sylvia 1

16.05.2014, 10:02

Camelia arata bestial dar fara sa te super trebuie sa iti spun ca nu este un risotto ci este un pilaf de orez f bun, asta din respect pentru cei care dau peste reteta ta incercand sa faca un risotto. La risotto orezul ales este arborio si nu tip basmati cum vad in poza ta , timpii de prepaare sunt diferiti se calesc legumele si orezul se deglaseaza cu vin, se adauga supa in etape amestecand in continuu, la final se adauga unt si parmezan ( chiar smantana lichida la unele retete ) deci este alta poveste. Dac i-ai spune pilaf de orez cu legume si sofran ar fi bestiala si denumirea. Acum dac cei la multicooker i-au zis risotto greseala lor , oricum felicitari pentru prezenare si continut

Rocsi 1

16.05.2014, 22:33

Buuun

Krystyan Trendy 1

17.05.2014, 12:35

bun bun

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

xana

10780 puncte

Constelatialeu

8670 puncte

mirela0911

8300 puncte

MotanLaOale

6070 puncte

RuxyRux

5270 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Desert placinta cu rahat
  • 18

    S

  • 19

    D

  • 20

    L

  • 21

    MA

  • 22

    MI

  • 23

    J

  • 24

    V

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Mancare de linte