Rulada cu branza

de La Ancuta in Aperitive / Garnituri, 13 Dec 2010 | 4450 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 250 g apa
  • 125 g unt sau margarina
  • 1 lingurita de sare
  • 150 g faina
  • 4 oua
  • 2 linguri smantana
  • 200-300 g branza (de care aveti, eu am folosit branza de burduf)
Portii: 6
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Rulada cu branza:

Se pune pe foc apa cu sare si untul. Se lasa sa dea un clocot ca sa se topeasca untul.


Se adaufa faina si se amesteca energic, sa nu se face cocoloase.


Se ia de pe foc si se adauga ouale pe rand, amestecand dupa fiecare. Se amesteca pana se omogenizeaza.


Se unge o tava cu ulei si se tapeteaza cu faina.


Se pune aluatul in tava si se niveleaza.


Se coace in cuptorul incins la 200 de grade 15 minute. Nu se deschide cuptorul in primele 10 minute.


Se scoate din cuptor omleta "infuriata", se unge cu smantana iar deasupra se rade branza.


Se ruleaza fierbinte si se mai da la cuptor inca 10 minute.


Se lasa sa se racoreasca putin si se portioneaza.


Se mananca calda sau rece (daca mai apuca sa se raceasca :)))

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Rulada cu branza" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (45)

tanyapatap 1

14.12.2010, 18:26

La Ancuta 1

14.12.2010, 20:27

Tanya

MIUTA 1

17.12.2010, 23:55

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

TOP
utilizatori

RODIMUR

7980 puncte

Lau

Lau 9

7680 puncte

MotanLaOale

7660 puncte

mihaelar63

7160 puncte

mirela0911

5860 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

O pizza de te lingi pe degete
  • 12

    D

  • 13

    L

  • 14

    MA

  • 15

    MI

  • 16

    J

  • 17

    V

  • 18

    S

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Tort aperitiv