Rulada cu crema de vanilie

de MIUTA in Prajituri, 26 Noi 2010 | 4282 vizualizari

 

Un desert rapid si foarte gustos.

 

INGREDIENTE

  • BLAT
  • 5 oua
  • 5 linguri zahar
  • 1/2 plic praf de copt
  • 5 linguri faina
  • CREMA
  • 200 ml frisca hulala
  • 200ml lapte rece
  • un plic crema ole vanilie
  • fulgi de ciocolata
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Rulada cu crema de vanilie:

Se separa ouale si se bat albusurile separat cu 5 linguri zahar.Se adauga galbenusele,praful de copt si cele 5 linguri de faina.Se coace intr-o forma dreptunghiulara 20 min.Cat timp este blatul la cuptor se face crema mixand frisca,laptele si praful de vanilie ole timp de 5 minute. Am adaugat in crema si fulgi de ciocolata.Se pune la frigider.Cand blatul este copt se scoate din tava si se ruleaza pe un servet de bucatarie umed.Cand s-a racit se umple cu crema de vanilie.Se pune iar in frigider 1 ora.Este delicios!


 
Daca ti-a placut reteta noastra "Rulada cu crema de vanilie" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Sandwich-Maker Panini

- 15 %
269.99 lei
229.49 lei

Perie cu aer cald 600W

- 20 %
279.99 lei
223.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (9)

lilik 1

26.11.2010, 16:03

bunaaaa...

MIUTA 1

26.11.2010, 16:12

multumesc rocsi si lilik

Gurmanzii 1

28.11.2010, 13:57

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mirela0911

7390 puncte

mihaelar63

6600 puncte

Constelatialeu

6540 puncte

Rocsi

5790 puncte

Rahela Velicu

5490 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Desert prajitura Snickers
  • 15

    MI

  • 16

    J

  • 17

    V

  • 18

    S

  • 19

    D

  • 20

    L

  • 21

    MA

RETETA RECOMANDATA
Prajitura cu foi si crema de gris