Rulada de biscuiti cu merisoare

de Constelatialeu in Prajituri, 15 Dec 2014 | 1876 vizualizari

 

N-am ca nu vreau....dar am merisoare.......

 

INGREDIENTE

  • 270 g biscuiti populari
  • 50 g cacao
  • 200 ml apa
  • 6 linguri zahar
  • 125 g nuca macinata
  • 1 esenta de rom
  • Crema
  • 200 g rama butter
  • 100 g zahar farin foarte fin
  • 60 g merisoare
  • 3 bucati rahat rosu
  • 30 g nuca
  • Glazura
  • 1 abus de ou
  • 100 g zahar pudra
Portii: -
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Rulada de biscuiti cu merisoare:

Mai intai pregatim foaia de rulada.Zaharul cu cacaoa si apa se pun la fiert,cat sa dea unu,doua clocote.Apoi se adauga esenta de rom,nuca macinata si biscuitii macinati si se omogenizeaza bine.Pe blatul de lucru asezam folie alimentara si intindem bine foaia de rulada.Ca sa nu se lipeasca de sucitor,ungem sucitorul cu ulei.


Crema.Rama la temperatura camerei o punem in bolul de la robot,adaugam zaharul si mixam pana devine o crema spumoasa,apoi punem,merisoarele,nuca si rahatul si mai mixam pana se maruntesc bine.


Intindem crema peste foaia de rulada si apoi rulam cu grija ,invelim rulada in folia alimentara,si o dam la rece pana a doua zi cand o glazuram cu albusul amestecat cu zahar.Lasam sa se usuce glazura si apoi portionam.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Rulada de biscuiti cu merisoare" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Ultra Sonic Steam

- 15 %
799.99 lei
679.99 lei

Ondulator Easy Curl

- 22 %
179.99 lei
139.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (20)

getix 1

15.12.2014, 18:30

arunca si la mine 1-2 felii

Rocsi 1

15.12.2014, 22:16

Foarte buna!

_Alina_ 1

16.12.2014, 09:28

Ce bunatate!

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

katty

8550 puncte

Rocsi

6580 puncte

noiinbucatarie

3960 puncte

RODIMUR

3250 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

RETETA RECOMANDATA
Platou cu 3 prajituri: Bilute cu visine, Alba ca zapada si rulada de biscuiti