Rulada de biscuiti cu merisoare

de Constelatialeu in Prajituri, 15 Dec 2014 | 1928 vizualizari

 

N-am ca nu vreau....dar am merisoare.......

 

INGREDIENTE

  • 270 g biscuiti populari
  • 50 g cacao
  • 200 ml apa
  • 6 linguri zahar
  • 125 g nuca macinata
  • 1 esenta de rom
  • Crema
  • 200 g rama butter
  • 100 g zahar farin foarte fin
  • 60 g merisoare
  • 3 bucati rahat rosu
  • 30 g nuca
  • Glazura
  • 1 abus de ou
  • 100 g zahar pudra
Portii: -
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Rulada de biscuiti cu merisoare:

Mai intai pregatim foaia de rulada.Zaharul cu cacaoa si apa se pun la fiert,cat sa dea unu,doua clocote.Apoi se adauga esenta de rom,nuca macinata si biscuitii macinati si se omogenizeaza bine.Pe blatul de lucru asezam folie alimentara si intindem bine foaia de rulada.Ca sa nu se lipeasca de sucitor,ungem sucitorul cu ulei.


Crema.Rama la temperatura camerei o punem in bolul de la robot,adaugam zaharul si mixam pana devine o crema spumoasa,apoi punem,merisoarele,nuca si rahatul si mai mixam pana se maruntesc bine.


Intindem crema peste foaia de rulada si apoi rulam cu grija ,invelim rulada in folia alimentara,si o dam la rece pana a doua zi cand o glazuram cu albusul amestecat cu zahar.Lasam sa se usuce glazura si apoi portionam.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Rulada de biscuiti cu merisoare" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (20)

getix 1

15.12.2014, 18:30

arunca si la mine 1-2 felii

Rocsi 1

15.12.2014, 22:16

Foarte buna!

_Alina_ 1

16.12.2014, 09:28

Ce bunatate!

COMENTEAZA

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

RODIMUR

6520 puncte

Lau

Lau 9

6410 puncte

Rocsi

6390 puncte

MotanLaOale

5270 puncte

Panacris

4290 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Desert prajitura Kinder Bueno
  • 17

    D

  • 18

    L

  • 19

    MA

  • 20

    MI

  • 21

    J

  • 22

    V

  • 23

    S

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tortellini cu carne si legume

ieri la 14:43

Desert tort Anca

de Ancutsa 5

ieri la 11:46

Salata Caprese

de RODIMUR 5

ieri la 11:15

Ciuperci cu bacon si oua, la cuptor

de Rocsi 9

pe 21.06 la 21:28

Desert bomboane Raffaello, cu arahide

de RODIMUR 5

pe 21.06 la 21:03

RETETA RECOMANDATA
Baigli cu mac si nuca