Rulouri cu carne

de MotanLaOale in Aperitive / Garnituri, 12 Mai 2011 | 4178 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 pachet foi placinta
  • 500g carne tocata de vitel
  • 2 cepe
  • 2 oua
  • ulei pentru uns
  • vegeta
  • piper
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Rulouri cu carne:

Foile se lasa la dezghetat.


Ceapa se curata se toaca marunt si se pune la calit in doua linguri de ulei.


Se adauga si carnea si cand se albeste se pune apa si se fierbe pana se face carnea si scade toata zeama.


Se potriveste de sare si piper si se lasa la racit.


Se amesteca ouale in compozitie.


Se intinde o foaie pe masa si se unge cu ulei cu pensula.


Se pune intr-o margine 3 linguri de carne si se indoaie marginile in interior pe lungime (vezi foto).


Se ruleaza pe toata lungimea si se pune in tava unsa cu ulei.


Cand sunt toate gata se ung cu ulei si se dau la cuptor 30-40 minute pana se rumenesc frumos.


Se mai poate unge intre timp cu ulei pentru o culoare mai frumoasa.


Se consuma calde sau reci fiind la fel de bune.


Pofta Buna!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Rulouri cu carne" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Fierbator Style White

- 17 %
299.99 lei
249.99 lei

Panini Maker

- 8 %
249.99 lei
229.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (16)

MotanLaOale 1

16.05.2011, 10:04

MIUTA 1

23.05.2011, 10:17

Buna idee imi place,pun reteta la favorite sa fac si eu

MotanLaOale 1

25.05.2011, 13:43

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

xana

10780 puncte

Constelatialeu

8670 puncte

mirela0911

8300 puncte

MotanLaOale

6070 puncte

RuxyRux

5270 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

RETETA RECOMANDATA
Rulada din carne tocata