Rulouri cu cremwursti

de dakris in Aperitive / Garnituri, 22 Mar 2013 | 1705 vizualizari

 

INGREDIENTE

Aluat

  • cca 500 g faina
  • 10 g drojdie uscata (Dr. Oetker)
  • 1 ou
  • 100 ml ulei
  • 250 g iaurt 2% grasime
  • 1 lingurita sare
  • 1 lingurita zahar

Umplutura : 10 cremwursti

Pt uns si decor

  • 1 ou
  • susan, in sau mac
Portii: 10
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Rulouri cu cremwursti:

Faina se cerne intr-un castron mare facandu-se in mijloc o gropita in care se pun ingredientele la temperatura camerei, se amesteca si se framanta. Se lasa la dospit cca 45 min la loc caldut.


Pe planseta de lucru infainata se mai framanta o data aluatul si se imparte in 10parti egale. Fiecare bucata de aluat se intinde in forma dreptunghiulara de grosime cca 0,5 cm. Pe una din jumatati taiem fasii de cca 1 cm latime. Se aseaza un cremwurst si se ruleaza si se pun in tava, lasandu-le inca cca 15 min sa mai "creasca". Se ung cu ou si se presara seminte.


Se introduc in cuptorul preincalzit si se coc la foc mediu cca 30 min.


Se pot umple si cu cascaval si sunca ori telemea si cascaval, sunt la fel de bune :).


 
Daca ti-a placut reteta noastra "Rulouri cu cremwursti" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (14)

dakris 1

23.03.2013, 15:02

Multumesc, Tab1ta!

dakris 1

23.03.2013, 15:03

Si mie, bylaura!

dakris 1

23.03.2013, 15:04

Multumesc tuturor pt aprecieri!

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

MotanLaOale

14520 puncte

RODIMUR

7690 puncte

Andreea Caroline

7300 puncte

oanapl

7170 puncte

-Licurici-

6700 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Rata cu portocale
  • 16

    MI

  • 17

    J

  • 18

    V

  • 19

    S

  • 20

    D

  • 21

    L

  • 22

    MA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prajitura cu dovleac si ciocolata neagra

de oanapl 5

ieri la 23:06

Somon pe pat de legume la cuptor

de oanapl 5

ieri la 22:59

Paste carbonara cu sos de smantana

de oanapl 5

ieri la 22:48

Rondele de cartofi, cu unt si cascaval la cuptor

de RODIMUR 4

ieri la 19:02

RETETA RECOMANDATA
Insulite de dovlecei