Rulouri din carne de porc

de silvi0ara in Porc, 8 Mar 2010 | 4026 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 700g carne de porc(poate fi pupla sau muschi)  
  • 6 ciuperci proaspete  
  • 1 ardei capia rosu  
  • 2-3 catei de usturoi  
  • 1 ou  
  • 1 ligurita pesmet alb  
  • Sare si piper dupa gust  
  • 6 feliute bacon sau ce va place  
  • 100ml vin  
  • 150g smantana pentru gatit  
  • Ulei pentru prajit
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Rulouri din carne de porc:

Carnea se taie in felii subtiri, se bate ca pentru snitele, se condimenteaza cu sare si piper.Intr-o tigaie se pune 1 lingurita ulei si se calesc ciupercile taiate pan se evapora toata apa.Se condimenteaza cu sare si piper si cand sau racit se adauga oul si 1 lingutita de pesmet ca sa se lege compozitia. Se repartizeaza in mod egal pe toate feliile de carne ciupercile,cate 1 feli de bacon si 2-3 fasii de ardei capia.. Se ruleaza si se prind cu scobitori, ca sa nu iasa umplutura.Se pune ulei intr-o tigaie si se rumenesc rulourile pe fiecare parte.Apoi se transfera intr-o forma termorezistenta,se adauga vinul,50ml apa se mai condimenteaza dupa gust se copera vasul cu o folie de aluminiu si se da la cuptor pentru 20-30 de minute. Se scot scobitorile, se adauga smantana, si se lasa vasul descoperit inca 10-15 minute sa se rumeneasca frumos.Se pot servi alaturi de orez sau cartofi natur,cu o salata alaturi.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Rulouri din carne de porc" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Blender Monterrey White

- 33 %
299.99 lei
199.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (2)

Rocsi 1

08.03.2010, 18:25

crek sunt bune si la cuptor ...

nadina73 1

08.03.2010, 18:44

arat foarte bine

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Camelya

10330 puncte

oanapl

8720 puncte

RODIMUR

7960 puncte

Rocsi

7390 puncte

mirela0911

6580 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Desert chec marmorat
  • 18

    D

  • 19

    L

  • 20

    MA

  • 21

    MI

  • 22

    J

  • 23

    V

  • 24

    S

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Tochitura moldoveneasca