Salam de biscuiti reteta

de silvi0ara in Prajituri, 11 Mai 2010 | 4471 vizualizari

 

 Salam de biscuiti reteta

 

INGREDIENTE

  • Salam de biscuiti reteta
  •  pachet mare de biscuiti petit beure 450 g
  • 250g unt
  • 50g cacao
  • 150 g ciocolata neagra
  • 300 ml lapte
  • 4 linguri zahar
  • esenta rom dupa gust
  • nuca de cocos rasa(otional)
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Salam de biscuiti reteta:

Salam de biscuiti reteta


Intr-o cratita mai incapatoare se pune pe foc, laptele ciocolata si zaharul.Amestecam pana se topeste ciocolata. Adaugam cacao si amestecam bine,Apoi adaugam untul si esenta de rom. Lasam cateva minute sa se racoreasca,apoi adaugam biscutii rupti in bucatele si omeogenizam compozitia.Lasam cateva minute sa sa absoarba lichidul in biscuiti,apoi se ia o folie de plastic alimentara se presara cu cocos ras,se aseaza compozitia in forma de sul si se ruleaza bine,


Se lasa la rece 2-3 ore.Se scoate folia de plasic si se poate servi.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Salam de biscuiti reteta" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Hair Clipper 41mm

- 32 %
249.99 lei
169.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (6)

nadina73 1

11.05.2010, 00:28

si eu ela acuma ,am promis ca vin si am venit

Bucataras Medi 1

11.05.2010, 09:02

bun,bun,bun....................

Rocsi 1

11.05.2010, 10:45

tare bun

COMENTEAZA

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

noiinbucatarie

10170 puncte

Lau

Lau 9

7830 puncte

MotanLaOale

7020 puncte

mihaelar63

6050 puncte

Andreea Caroline

5610 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Ostropel de peste
  • 15

    D

  • 16

    L

  • 17

    MA

  • 18

    MI

  • 19

    J

  • 20

    V

  • 21

    S

RETETA RECOMANDATA
Desert prajitura amandina