Salam de biscuti

de nadina73 in Dulciuri, 16 Mai 2010 | 2201 vizualizari

 

super bun

 

INGREDIENTE

  • 1,5 kg biscuti
  • 3 linguri de cacao
  • 1 pachet de unt
  • 1 ciocolata neagra200 g
  • 1 1/2 cani de apa
  • 200 nuci prajite
  • 200 g alune prajite(nesarate )zdrobite
  • 1 cana zahar
  • 1 punga de stafide
  • 1 sticluta esenta rom
  • 120 g nuca de cocos(colocrata arata mai bine)
Portii: 1
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Salam de biscuti:

Se zdrobesc biscutii nu foarte tare apoi se amesteca cu cacaua


Untul se topeste apoi se pune zaharul si apa si se lasa sa dea un clocot, apoi se pune si ciocolata neagra sa se topeasca. Se toarna compozitia peste biscuti (nu puneti tot dintr-o data, totul depinde de biscuiti depinde cum absorb lichidul)


Nuca se prajeste apoi se zdrobeste putin,nu marunt, dupa care se amesteca cu biscuiti la fel si alunele , romul si stafidele inmuiate putin


Se amesteca bine toate apoi se pun pe folie de de plastic si se fac sub forma de salam sau bilute ,care se dau prin nuca de cocos


Eu am facut portie dubla(se pot pastra si in congelator la fel de bine ambalat bine in plastic)

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Salam de biscuti" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Panini Maker Large

- 15 %
389.99 lei
329.99 lei

Sandwich Maker

- 13 %
149.99 lei
129.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (21)

nadina73 1

17.05.2010, 12:10

danuta la mine mai tot timpu am musafiri ,si sincer copiilor le plac ,bine ma pus si in congelator sincer si cadn sant in criza scto si in 5 minute am prajiturele

mena29 1

18.05.2010, 12:53

Buna treaba cu pastratul la congelator si pe mine ma scoate din incurcatura de multe ori,cinci furci

mena29 1

18.05.2010, 12:54

Da chiar ca-s multe

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Gherca Daniela

9340 puncte

Rocsi

6940 puncte

mirela0911

5940 puncte

Lau

Lau 9

5410 puncte

RODIMUR

4800 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Desert prajitura Lamaita

de RODIMUR 4

ieri la 23:50

Pilaf cu legume

de RODIMUR 4

ieri la 22:46

Desert cu visine si iaurt

de GeorgiG 5

ieri la 20:43

RETETA RECOMANDATA
Clatite cu nuca