Salată de cartofi

de carmenvlad in Mancaruri de post, 29 Oct 2011 | 10891 vizualizari

 

O salată simplă, ușor de făcut și deosebit de gustoasă.

 

INGREDIENTE

  • 4 cartofi potriviți
  • 1 ceapă albă sau roșie
  • 1 ardei gras roșu
  • 100 g măsline negre sau verzi (fără sâmburi)
  • sare
  • piper proaspăt măcinat
  • cimbru(opțional)
  • 1 lingură ulei măsline
  • oțet de vin alb sau oțet balsamic
  • o lingură zeamă de lămâie.
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Salată de cartofi:

 Cartofii se spală și se fierb în apă cu sare (în coajă ). Se lasă să se răcorească, se curăță și se taie cubulețe.  Ceapa se curăță, se spală cu apă rece, se taie julien și se freacă cu puțină sare. Ardeiul gras se spală cu apă rece, se curăță de semințe și se taie cubulețe sau julien. Toate ingredientele se pun într-un castron,  se adaugă vinegreta formată din ulei, zeamă de lămâie și oțet , se potrivește de sare și piper și se amestecă ușor.

Poftă bună!

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Salată de cartofi" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Celebra Pavlova cu crema si capsuni, un desert rafinat si elegant

de laura_n 7

ieri la 18:55

Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

ieri la 10:49

Musaca de dovlecei, o reteta usoara si sanatoasa pentru intreaga familie

de Miha 9

pe 22.04 la 19:58

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

4384 puncte

laura_n

2312 puncte

Rocsi

1691 puncte

bucatarasa

1554 puncte

Caty

1318 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

 Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.

citeste mai mult
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Salata de fasole rosie si porumb, reteta de post