Salau la cuptor cu orez mexican

de mihaelar63 in Salau, 17 Ian 2011 | 5148 vizualizari

 

Nu trece saptamana si fac peste , copt, fript , ciorba sub orice forma e savurat cu placere ..

 

INGREDIENTE

  • 1 salau
  • 2 linguri worchester
  • 2 linguri sos thai cu chili
  •  4 linguri ulei masline
  • zeama de la o lamaie
  • sare
  • piper
  • cimbrisor verde
  • 250 gr orez basmati + sare
  • 500 gr legume mexicane
  • 1 ardei rosu
  • 1 tulpina telina
  • 5 cm praz
  • rosii chery
Portii: 6
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Salau la cuptor cu orez mexican:


  1. Din sosuri , ulei ,zeama si lamaie si sare se prepara un amestec in care se pun la marinat bucatile de salau curatat si portionat .Se marineaza minimum 2 ore .

  2. Pestele presarat cu cimbrisor verde se coace la cuptor asezat intr-o tava tapetata cu hartie de copt . Este gata cand incepe sa se rumeneasca .

  3. Ardeiul rosu , prazul si tulpina de telina se calesc in putin ulei se aduga legumele mexicane , sare si orez . Se acopera cu apa si se lasa la fiert acoperite conform modului de preparare al orezului .

  4. Serviti pestele insotit de orez si legume verzi .

 

TIPS-URI

1

Nu uitati de nelipsitul mujdei de usturoi .

2

Salaul fiind un peste rapitor cu carnea mai densa are nevoie de mai multa sare . Nu-l coceti , prajiti prea tare , isi pierde suculenta .

Daca ti-a placut reteta noastra "Salau la cuptor cu orez mexican" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (21)

ionix 1

18.02.2011, 17:31

Sigur este deliciooooos.

matilda 1

22.03.2011, 17:25

ce delicios si foarte aspectuos

nadina73 1

28.03.2011, 00:34

ce bun trebuie sa fie

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

oanapl

9990 puncte

Constelatialeu

9580 puncte

Rocsi

5420 puncte

Satisfyyourcravings

5000 puncte

mirela0911

4860 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Evantai cu legume
  • 17

    D

  • 18

    L

  • 19

    MA

  • 20

    MI

  • 21

    J

  • 22

    V

  • 23

    S

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

 Piept de pui umplut cu legume

de oanapl 5

ieri la 23:26

Somon la cuptor cu 4 garnituri

de Oana 8

ieri la 18:24

Snitele din muschi de porc in crusta de cascavea cu mustar si pesmet

pe 21.09 la 21:46

Soft French Bread Rolls

de Rocsi 9

pe 21.09 la 19:42

RETETA RECOMANDATA
Şalău la tavă