Saramura de stiuca

de nadea68 in Peste, 14 Oct 2013 | 2616 vizualizari

 

Fiind crescuta pe malul dunarii,pestele nu pote sa lipseasca din meniul meu..mai ales cel de dunare :)

 

INGREDIENTE

  • 7 stiuculite
  • 2-3 capatani de usturoi
  • frunza dafin
  • cimbru
  • sare
  • piper
  • ardei iute
  • un pic ulei
  • 200-300 ml apa
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Saramura de stiuca:

Preparam pestele.Se taie ,se curata de maruntaie,se spala.


Stiuculitele fiind mici le-am preparat intregi.


Se dau cu sare si se prajesc pe ambele parti.


Intr-o oala fierbem apa cu piper,dafin,cimbru.


Pestele il asezam intr-o tavita.Deasupra punem usturoiul taiat felii si ardeiul iute.


Adaugam la peste si apa ferbinte dupa care acoperim si lasam sa dea in clocot o data.


Lasam acoperita tava 2/3 minute.


Se serveste saramura calda cu mamaliga :)

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Saramura de stiuca" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (23)

Lavinia 1

15.10.2013, 09:30

vin la masa

_Alina_ 1

15.10.2013, 11:22

nadea68 1

15.10.2013, 17:05

COMENTEAZA

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Satisfyyourcravings

7710 puncte

RODIMUR

6940 puncte

Ina

Ina 7

6040 puncte

Rocsi

5970 puncte

Ancutsa

5400 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Paste cu peste si mozzarella
  • 15

    D

  • 16

    L

  • 17

    MA

  • 18

    MI

  • 19

    J

  • 20

    V

  • 21

    S

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Chefal la gratar cu saramura