Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult
Fiind crescuta pe malul dunarii,pestele nu pote sa lipseasca din meniul meu..mai ales cel de dunare :)
Preparam pestele.Se taie ,se curata de maruntaie,se spala.
Stiuculitele fiind mici le-am preparat intregi.
Se dau cu sare si se prajesc pe ambele parti.
Intr-o oala fierbem apa cu piper,dafin,cimbru.
Pestele il asezam intr-o tavita.Deasupra punem usturoiul taiat felii si ardeiul iute.
Adaugam la peste si apa ferbinte dupa care acoperim si lasam sa dea in clocot o data.
Lasam acoperita tava 2/3 minute.
Se serveste saramura calda cu mamaliga :)
Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult