Sarmale

de Angelina_Elena in Porc, 21 Iul 2013 | 2756 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • foi de varza acra
  • 900 g carne tocata de porc
  • 3 cescute orez
  • 2 cepe medii
  • 1 morcov mare
  • 1 ardei rosu
  • bulion
  • sare
  • piper
  • cimbru
  • apa fierbinte
Portii: -
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Sarmale:

Morcovul se da pe razatoare, ardeiul si ceapa se taie marunt.

Calim ceapa pana se inmoaie, apoi adaugam morcovul, ardeiul, sare si piper dupa gust.

Lasam sa se caleasca impreuna vreo 5 minute, apoi adaugam orezul si amestecam.

Luam cratita de pe foc, adaugam carnea tocata si omogenizam.

Cu aceasta compozitie formam sarmalutele.

Intr-o oala mai mare se pune bulion (cat sa se acopere fundul vasului), o crenguta de cimbru si bucati de varza, apoi asezam frumos sarmalutele pregatite inainte.

Cand am terminat de asezat, acoperim sarmalutele cu frunze de varza si adaugam apa fierbinte cat sa le acopere. Punem la fiert pentru vreo de 2 ore.

Se servesc calde cu smantana.

Sa aveti pofta!

Daca ti-a placut reteta noastra "Sarmale" nu uita sa-i faci un review.
SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Sarmalute cu carne