Scoici cu taitei chinezesti

de mihaelar63 in Fructe de mare, 6 Apr 2011 | 7267 vizualizari

 

Ne place mult si tot ce e inrudit cu pestele . Reteta aceasta simpla se prepara foarte rapid si este dselicioasa .

 

INGREDIENTE

  • 1 punga carne de scoica [ 500 gr]
  • 1 lamaie
  • 1 ardei kapia
  • 1 ardei iute
  • 1 tulpina telina
  • 2 catei usturoi
  • 5 cm praz
  • patrunjel verde
  • ulei
  • 1 lingura unt
  • sos soia
  • sos peste
  • sare
  • 1 punga taitei chinezesti
  • 2 oua
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Scoici cu taitei chinezesti:

Ardeii , telina , prazul si usturoiul , taiati rondele se prajesc usor in putin ulei.


Adaugati scoicile spalate + untul si mai prajiti 3-4 min .


Asezonati cu sosde soia , sos de peste , zeama si coaja de lamaie .


Serviti cu taitei chinezesti prajiti.[ taiteii fierti in apa cu sare se pun intr-o tigaie cu 2 linguri de ulei incins , se toarna deasupra ouale batute ,se lasa sa prinda crusta dedesupt , apoi se intorc cu grija cu ajutorul unei palete sa se prajeasca si pe partea cealalta ]


Pofta buna !!!

 

TIPS-URI

1

Aveti grija cu sarea , sosul de soia si cel de peste contine suficienta .

Daca ti-a placut reteta noastra "Scoici cu taitei chinezesti" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Multi Trimmer 8 in 1

- 20 %
189.99 lei
151.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (25)

adry88 1

08.05.2011, 10:56

sebirizescu 1

06.01.2013, 21:37

bune scoicile

Panacris 1

15.02.2015, 08:46

COMENTEAZA

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

noiinbucatarie

10170 puncte

Lau

Lau 9

7830 puncte

MotanLaOale

7020 puncte

mihaelar63

6050 puncte

Andreea Caroline

5610 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Desert prajitura Chocoflan
  • 18

    MI

  • 19

    J

  • 20

    V

  • 21

    S

  • 22

    D

  • 23

    L

  • 24

    MA

RETETA RECOMANDATA
Scoici