Snitel de curcan cu iaurt si tarhon

de mihaelar63 in Curcan, 13 Iul 2015 | 3848 vizualizari

 

Bucatile de curcan erau frumos batute si insirate. M-a gandeam cum sa le personalizez. Iaurtul stiu ca le fragezeste, deci le-am uns cu iaurt. Ochii mi-au cazut pe tarhonul pus la uscat si le-am presarat cu frunzulite din acest uimitor condiment. Am obtinut snitele pufoase, fragede cu o nota de picant usoara, deosebita. Am sa mai repet condimentarea cu tarhon, am fost uimita ce gust bun a dat.

 

INGREDIENTE

  • 1 kg carne piept curcan
  • 100 ml iaurt grecesc
  • sare
  • tarhon uscat
  • faina alba de grau
  • 3 oua
  • ulei pentru prajt [eu am avut de rapita ]
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Snitel de curcan cu iaurt si tarhon:

  1. Carnea de curcan se portioneaza taind felii perpendicular pe fibra .
  2. Se bat usor feliile cu batatorul de snitele intre doua folii alimentare [ sa nu se rupa , astfel se intind bine ] .
  3. Se sareaza carnea , se unge cu iaurt pe ambele parti, se prasara cu tarhon uscat .
  4. Se dau bucatile de curcan prin faiana alba .
  5. Se scutura de excesul de faina si se prajesc in ulei incins .
  6. Scoteti snitelele pe  o farfurie cu servetel de hartie  pentru a absorbi surplusul de ulei .
  7. Snitelele se servesc cu garnitura sau salata preferata .
  8. Se pot pune si la pachet intre doua felii foarte subtiri de paie unse cu mustar sau ketghup .

TIPS-URI

1

Scoteti snitelele pe o farfurie cu servetel de hartie pentru a absorbi surplusul de ulei .

Daca ti-a placut reteta noastra "Snitel de curcan cu iaurt si tarhon" nu uita sa-i faci un review.
SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Pulpa de curcan in punga la cuptor