Snitel de curcan cu iaurt si tarhon

de mihaelar63 in Curcan, 13 Iul 2015 | 2530 vizualizari

 

Bucatile de curcan erau frumos batute si insirate. M-a gandeam cum sa le personalizez. Iaurtul stiu ca le fragezeste, deci le-am uns cu iaurt. Ochii mi-au cazut pe tarhonul pus la uscat si le-am presarat cu frunzulite din acest uimitor condiment. Am obtinut snitele pufoase, fragede cu o nota de picant usoara, deosebita. Am sa mai repet condimentarea cu tarhon, am fost uimita ce gust bun a dat.

 

INGREDIENTE

  • 1 kg carne piept curcan
  • 100 ml iaurt grecesc
  • sare
  • tarhon uscat
  • faina alba de grau
  • 3 oua
  • ulei pentru prajt [eu am avut de rapita ]
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Snitel de curcan cu iaurt si tarhon:


  1. Carnea de curcan se portioneaza taind felii perpendicular pe fibra .

  2. Se bat usor feliile cu batatorul de snitele intre doua folii alimentare [ sa nu se rupa , astfel se intind bine ] .

  3. Se sareaza carnea , se unge cu iaurt pe ambele parti, se prasara cu tarhon uscat .

  4. Se dau bucatile de curcan prin faiana alba .

  5. Se scutura de excesul de faina si se prajesc in ulei incins .

  6. Scoteti snitelele pe o farfurie cu servetel de hartie pentru a absorbi surplusul de ulei .

  7. Snitelele se servesc cu garnitura sau salata preferata .

  8. Se pot pune si la pachet intre doua felii foarte subtiri de paie unse cu mustar sau ketghup .

TIPS-URI

1

Scoteti snitelele pe o farfurie cu servetel de hartie pentru a absorbi surplusul de ulei .

Daca ti-a placut reteta noastra "Snitel de curcan cu iaurt si tarhon" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (24)

anca_rm 1

15.07.2015, 10:39

ce bune sunt snitele de curcan

Xandrinne 1

17.07.2015, 10:52

Catalina L 1

24.07.2015, 14:11

foarte reusite

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

TOP
utilizatori

katty

9600 puncte

MotanLaOale

6821 puncte

indrea_ms

4550 puncte

Rocsi

4514 puncte

Panacris

4121 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pulpe de pui la tigaie, cu ciuperci si smantana

de RODIMUR 7

ieri la 21:31

Desert cu zmeura, ciocolata si lamaie

de Rocsi 9

ieri la 18:26

Salata mediteraneana, cu paste, ton, rosii cherry si pesto

de RODIMUR 7

ieri la 14:33

Mancare scazuta de cartofi cu castraveti in saramura

de Adi 4

ieri la 12:22

RETETA RECOMANDATA
Carne de curcan in sos la cuptor