Snitel de curcan cu iaurt si tarhon

de mihaelar63 in Curcan, 13 Iul 2015 | 1544 vizualizari

 

Bucatile de curcan erau frumos batute si insirate. M-a gandeam cum sa le personalizez. Iaurtul stiu ca le fragezeste, deci le-am uns cu iaurt. Ochii mi-au cazut pe tarhonul pus la uscat si le-am presarat cu frunzulite din acest uimitor condiment. Am obtinut snitele pufoase, fragede cu o nota de picant usoara, deosebita. Am sa mai repet condimentarea cu tarhon, am fost uimita ce gust bun a dat.

 

INGREDIENTE

  • 1 kg carne piept curcan
  • 100 ml iaurt grecesc
  • sare
  • tarhon uscat
  • faina alba de grau
  • 3 oua
  • ulei pentru prajt [eu am avut de rapita ]
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Snitel de curcan cu iaurt si tarhon:


  1. Carnea de curcan se portioneaza taind felii perpendicular pe fibra .

  2. Se bat usor feliile cu batatorul de snitele intre doua folii alimentare [ sa nu se rupa , astfel se intind bine ] .

  3. Se sareaza carnea , se unge cu iaurt pe ambele parti, se prasara cu tarhon uscat .

  4. Se dau bucatile de curcan prin faiana alba .

  5. Se scutura de excesul de faina si se prajesc in ulei incins .

  6. Scoteti snitelele pe o farfurie cu servetel de hartie pentru a absorbi surplusul de ulei .

  7. Snitelele se servesc cu garnitura sau salata preferata .

  8. Se pot pune si la pachet intre doua felii foarte subtiri de paie unse cu mustar sau ketghup .

 

TIPS-URI

1

Scoteti snitelele pe o farfurie cu servetel de hartie pentru a absorbi surplusul de ulei .

Daca ti-a placut reteta noastra "Snitel de curcan cu iaurt si tarhon" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (24)

anca_rm 1

15.07.2015, 10:39

ce bune sunt snitele de curcan

Xandrinne 1

17.07.2015, 10:52

Catalina L 1

24.07.2015, 14:11

foarte reusite

COMENTEAZA

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Satisfyyourcravings

7710 puncte

RODIMUR

6940 puncte

Ina

Ina 7

6040 puncte

Rocsi

5970 puncte

Ancutsa

5400 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Tiramisu Milkshake
  • 16

    L

  • 17

    MA

  • 18

    MI

  • 19

    J

  • 20

    V

  • 21

    S

  • 22

    D

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Ciulama de curcan cu mamaliguta (Zepter)