Sos bolognese

de Doralinda in Mancaruri cu carne, 29 Noi 2012 | 938 vizualizari

 

Nu cred ca are nevoie de introducere, atat de cunoscuta este, dar cum o prepar mai des ptr ca e placuta, m-am gandit sa o postez.
Eu o prepar in acelasi mod cu reteta de kritharaki.

 

INGREDIENTE

  • 500 gr carne tocata de vita
  • 50 gr sos concentrat rosii
  • 50 gr pasta de rosii
  • 1 ceapa tocata
  • 100 ml ulei masline
  • sare
  • piper
  • oregon dupa gust
  • 2 foi dafin
  • 1 lingurita praf de scortisoara
Portii: 6
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Sos bolognese:

Calim putin ceapa, apoi adaugam carnea si mai lasam sa se caleasca putin amestecand mereu ptr a nu ramane bucati de carne prin fierbere. Apoi adaugam toate ingredientele si putina apa cat sa acopere carnea si o lasam la foc mic. E indicat sa acoperiti oala cu un capac. Lasati sa fiarba si mai adaugati apa daca e nevoie, timp de 1 ora jumate ( stiu, veti zice ca e mult, dar carnea va fi mai moale si mai gustoasa daca se fierbe mai mult la foc mic).

 

TIPS-URI

1

Se serveste cu paste dar foarte bine merge si cu piureu de cartofi!

Daca ti-a placut reteta noastra "Sos bolognese" nu uita sa-i faci un review.

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (22)

Doralinda 1

29.11.2012, 22:02

da, e foarte delicios! sa-mi vezi sotul cum intinde paine in sosul care ramane in cratita!

Doralinda 1

29.11.2012, 22:02

joly

Rocsi 1

29.11.2012, 23:25

COMENTEAZA

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

TOP
utilizatori

Satisfyyourcravings

7710 puncte

RODIMUR

6940 puncte

Ina

Ina 7

6040 puncte

Rocsi

5970 puncte

Ancutsa

5400 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Supa crema de morcovi
  • 13

    V

  • 14

    S

  • 15

    D

  • 16

    L

  • 17

    MA

  • 18

    MI

  • 19

    J

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Lasagna