Spuma de capsuni

de ana in Dulciuri, 28 Mai 2010 | 3683 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 400 gr capsuni
  • 2 albusuri
  • 100 de gr zahar
  • 250 ml frisca
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Spuma de capsuni:

Pasam capsunile cu zaharul.

Batem spuma albusurile si frisca.

Incorporam capsunile in albusuri ,apoi frisca si le dam la congelat cam 1 ora ,sa nu inghete complet.

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Spuma de capsuni" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (16)

ela 1

29.05.2010, 19:44

gaby in gura nu ai vrea sa iti bage?

gaby_duceag 1

29.05.2010, 19:47

mai..inca nu m-am gandit..

ana 1

31.05.2010, 13:34

asa Ela bai cine vrea sa vina sa-si ea ,bai Gabitzule pana ajung eu la Brosteni infloresc capsunii anul viitor

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Amandina cu crema caramel