Strudel cu dovleac de post

de Lau in Dulciuri, 9 Mar 2012 | 1457 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 2 cani de faina alba
  • 1 cana de faina de malai
  • 2 linguri otet
  • 1 pachet margarina
  • 1 plic de drojdie
  • 100 g zahar
  • 1 praf  de sare
  • apa calduta
  • UMPLUTURA
  • dovleac
  • zahar
  • scortosoara
  • 2 linguri de gris
Portii: -
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Strudel cu dovleac de post:

Dovleacul dat prin razatoare il calim cu putin unt si zahar, oprim focul si adaugam scortisoara si grisul, lasam la racit.


Amestecam drojdia cu putina apa calduta,1 lingurita zahar si un praf de sare. Amestecam faina,facem o gaura in mijloc si adaugam restul de ingredinte,drojdia si framantam un aluat elastic si nelipicios(daca este nevoie aduagam apa calduta)acoperim si lasam intr-un loc calduros pana isi dubleaza volumul (eu am lasat pana am luat puiutii de gradi)


Intindem o foaie taiem patratele adaugam umplutura in mijloc,rulam(eu am apasat putin la capete). Le asezam in tava le crestam putin si dam la cuptor pana se rumenesc frumos

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Strudel cu dovleac de post" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (22)

Lau 1

10.03.2012, 19:13

mamaieelena 1

12.03.2012, 13:34

imi place

Lau 1

12.03.2012, 14:28

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

oanapl

9990 puncte

Constelatialeu

9580 puncte

Rocsi

5420 puncte

Satisfyyourcravings

5000 puncte

mirela0911

4860 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Valurile Dunarii (Donauwellen)
  • 14

    J

  • 15

    V

  • 16

    S

  • 17

    D

  • 18

    L

  • 19

    MA

  • 20

    MI

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Placinta cu mere si nuca (de post)