Supa crema de cartofi cu creme fraiche

de Cris2711 in Supe, 8 Mar 2013 | 2982 vizualizari

 

Azi aveam chef de o supica, dar fara carnita si iata ce a iesit:)

 

INGREDIENTE

  • 900ml apa
  • 5 cartofi
  • 1 ceapa alba
  • usturoi
  • 2-3 morcovi
  • creme fraiche
  • 2 linguri ulei de masline
  • sare
  • piper
  • patrunjel verde
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Supa crema de cartofi cu creme fraiche:

Cartofii se curata de coaja si se taie cubulete.


Ceapa si usturoiul se curata si se taie cat mai marunt.


Intr-o oala de 5 l se pune uleiul de masline ,la foc mediu.


Se calesc ceapa si usturoiul.


Se adauga 900 ml de apa.


Se adauga cartofii.


Se lasa la fiert la foc mediu.Intre timp se adauga si morcovii.


Cand s-au fiert legumele se adauga sare,piper dupa gust.


Se ia oala de pe foc ,se prepara crema cu blenderul.


Se adauga si creme fraiche (smantana mai groasa).


Se adauga si patrunjelul verde.


Se serveste calda.


Pofta buna!

 

TIPS-URI

1

se pot adauga si alte condimente,dupa gustul fiecaruia.

2

se poate si adauga lapte de cocos dar eu am avut doar cu zahar.

Daca ti-a placut reteta noastra "Supa crema de cartofi cu creme fraiche" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Panini Maker

- 12 %
249.99 lei
219.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (20)

marianascarlat 1

11.04.2013, 00:24

Macar sa stiu cum e meniul meu de azi!

Krystyan Trendy 1

24.10.2013, 10:23

Cris2711 1

24.10.2013, 11:23

Krysty
Mariana

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

oanapl

9990 puncte

Constelatialeu

9580 puncte

Rocsi

5420 puncte

Satisfyyourcravings

5000 puncte

mirela0911

4860 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Evantai cu legume
  • 17

    D

  • 18

    L

  • 19

    MA

  • 20

    MI

  • 21

    J

  • 22

    V

  • 23

    S

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

 Piept de pui umplut cu legume

de oanapl 5

ieri la 23:26

Somon la cuptor cu 4 garnituri

de Oana 8

ieri la 18:24

Snitele din muschi de porc in crusta de cascavea cu mustar si pesmet

pe 21.09 la 21:46

RETETA RECOMANDATA
Supa crema de ciuperci