Supa crema de ciuperci

de susu in Supe/Ciorbe, 23 Feb 2010 | 8364 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • Supa crema de ciuperci 
  • 500 grame ciuperci champignon
  • 50 grame de unt
  • 2 linguri ulei de masline
  • 1-2 cepe
  • 1 catel de usturoi
  • 2 linguri rase de faina
  • 100 ml smantana
  • 1 litru supa de pui 
  • 1 frunza de dafin
  • Sare
  • Piper alb  
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Supa crema de ciuperci:

Se taie felii subtiri ciupercile si se opresc cateva mici intregi pentru décor. Se pune ulei in cratita si se incinge. Se topeste untul in el. Se toaca ceapa si usturoiul si se calesc. Se adauga ciupercile si se calesc bine inca 5 minute. Se pune frunza de dafin si se adauga supa de pui fierbinte . Separat se desface faina cu putina supa calda fara sa se formeze cocoloase. Dupa ce a fiert supa se paseaza ciupercile, se adauga si faina si se mai pune un pic pe foc. La sfarsit se pune smantana desfacuta separat cu putina supa racita sau se pune smantana direct in farfurie. Se orneaza cu felii de ciuperci si ciupercute intregi.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Supa crema de ciuperci" nu uita sa-i faci un review.

COMENTARII (3)

Teo 1

23.02.2010, 21:56

interesanta , placuta , dar nu am unde sa-i mai fac loc!

madi_marin 1

24.02.2010, 18:12

ce+mi place supa crema de ciuperci....mmmm.....delicioasa....

Oana 1

24.02.2010, 18:22

Mmmm, bunaaaa

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Camelya

12270 puncte

oanapl

11200 puncte

Lau

Lau 9

10910 puncte

Valclaudia

8020 puncte

 merisor

7770 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Desert prajitura Hortansa
  • 24

    MI

  • 25

    J

  • 26

    V

  • 27

    S

  • 28

    D

  • 29

    L

  • 30

    MA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Evantai de vinete

de oanapl 5

ieri la 23:32

Prajitura rasturnata cu visine

de oanapl 5

ieri la 23:26

Desert papanasi fierti

de RODIMUR 3

ieri la 21:32

Desert mere coapte

de Camelya 5

ieri la 18:15

RETETA RECOMANDATA
Miel fiert in jantuit