Supa cu galuste

de Dya Daniela Andrei in Supe, 3 Iun 2011 | 4161 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • radacina de telina si pastarnac,
  • 1 morcov,
  • 1 ardei,
  • praz
  • 2 cepe,
  • 2 cartofi taiati cubulete,
  • sare/delikat dupa gust,
  • patrunjel verde,
  • 50 gr paste,
  • 2 linguri ulei,
  • un praf de sare, 2 oua si 100 gr gris pentru galuste

Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Supa cu galuste:

Tocam legumele si le punem la fiert intr-un litru si jumatate de apa.


Intre timp pregatim galustele: amestecam ouale cu grisul si sarea avand grija sa obtinem o compozitie potrivita ca si consistenta. Cu o lingurita turnam cate putin din compozitie in supa fierbinte lasand sa fiarba aproximativ 15 minute. Cand au fiert legumele adaugam uleiul, condimentele si galustele. Spre final adaugam pastele si verdeata tocata marunt.


Pofta buna!

 

TIPS-URI

1

Ouale folosite trebuie sa fie la temperatura camerei, in caz contrar (daca sunt luate direct din frigider - daca sunt reci) galustele se vor sfarama la fiert

2

Compozitia nu trebuie sa fie prea groasa  (daca e necesar mai adaugam un ou) deoarece galustele nu vor fierbe suficient si vor fi atat "crude"  in interior cat si prea tari

Daca ti-a placut reteta noastra "Supa cu galuste" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Panini Maker Large

- 15 %
389.99 lei
329.99 lei

Mixer compact cu bol

- 27 %
499.99 lei
364.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (26)

Dya Daniela Andrei 1

07.06.2011, 22:45

sabiradu 1

11.06.2011, 11:55

O supa delicioasa ,frumoasa ,colorata.

Dya Daniela Andrei 1

11.06.2011, 22:28

Multumesc Sabi! Pup cu drag!

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Gherca Daniela

9340 puncte

Rocsi

6940 puncte

mirela0911

5940 puncte

Lau

Lau 9

5410 puncte

RODIMUR

4800 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Desert prajitura Lamaita

de RODIMUR 4

ieri la 23:50

Pilaf cu legume

de RODIMUR 4

ieri la 22:46

Desert cu visine si iaurt

de GeorgiG 5

ieri la 20:43

RETETA RECOMANDATA
Supa de curcan cu rosii si galusti de branza