Supa cu galuste si pui

de Lorra in Supe, 24 Sep 2013 | 3892 vizualizari

 

In copilarie nu am fost amatoare de supa cu galuste, asadar nici nu am incercat sa o prepar pana acum putin timp in urma :) cand am decis sa ma declar fan supei !
I-am descoperit gustul si chiar imi place :)

 

INGREDIENTE

  • 6 pulpe superioare
  • 2 cepe
  • 2 morcovi
  • 1 ardei gras
  • 1 cartof
  • 1/2 telina mica
  • 1/2 pastarnac
  • 2 oua
  • 5 linguri gris
  • sare dupa gust
  • patrunjel verde
Portii: 6
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Supa cu galuste si pui:

Se pregatesc pulpele si se pun la fiert in apa cu sare.

Cand au fiert, se indeparteaza spuma si se adauga legumele tocate.

Intre timp se pregatesc galustele : se separa albusurile si se bat cu un praf de sare, apoi se adauga galbenusurile si grisul turnat in ploaie, amestecand usor pana la incorporare.

Se adauga cate o lingurita din compozitie in supa, si se lasa inca 5 min. la fiert.

La final se potriveste de sare si se adauga patrunjelul tocat marunt.

TIPS-URI

1

Lingurita cu care se adauga galustele in supa, trebuie trecuta de fiecare data prin apa rece, astfel se permite o alunecare usoara in oala si isi pastreaza forma.

Daca ti-a placut reteta noastra "Supa cu galuste si pui" nu uita sa-i faci un review.
SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Rețetă gustoasă de post: Sote de conopidă cu ciuperci

ieri la 19:36

Reteta de Muschiulet de porc in crusta aromata - un deliciu crocant si sanatos

de Miha 9

ieri la 18:53

Reteta Cremsnit, cum sa prepari rapid cel mai delicios desert cu crema de vanilie

de Miha 9

ieri la 18:32

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Supa strecurata de pui si legume cu galuste de gris