Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult
In copilarie nu am fost amatoare de supa cu galuste, asadar nici nu am incercat sa o prepar pana acum putin timp in urma :) cand am decis sa ma declar fan supei !
I-am descoperit gustul si chiar imi place :)
Se pregatesc pulpele si se pun la fiert in apa cu sare.
Cand au fiert, se indeparteaza spuma si se adauga legumele tocate.
Intre timp se pregatesc galustele : se separa albusurile si se bat cu un praf de sare, apoi se adauga galbenusurile si grisul turnat in ploaie, amestecand usor pana la incorporare.
Se adauga cate o lingurita din compozitie in supa, si se lasa inca 5 min. la fiert.
La final se potriveste de sare si se adauga patrunjelul tocat marunt.
1
Lingurita cu care se adauga galustele in supa, trebuie trecuta de fiecare data prin apa rece, astfel se permite o alunecare usoara in oala si isi pastreaza forma.
Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult