Supa de galuste

de retete bune in Supe, 6 Mar 2015 | 1883 vizualizari

 

Cele mai bune si pufoase galuscute!

 

INGREDIENTE

  • 60 gr gris
  • 1 ou
  • un praf de sare
  • 1 lingura ulei
  • 1 lingura apa
  • un varf de cutit de praf de copt
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Supa de galuste:

Pregatim supa de pui cu o pregatiti de obicei iar intre timp ce fierb toate legumele si carnea sau ce vreti sa puneti in supa, ne ocupam de galuscute.


Se poate face chiar si supa falsa de pui iar apoi adaugati galuscutete.


Intr-un bol batem bine oul apoi adaugam uleiul, apa, sarea, grisul si praful de copt si amestecam bine. Vom obtine o compozitie un pic mai groasa ca cea de clatiete pe care o vom lasa sa stea 10 minute.


Intre timp punem intr-o oala mai mare apa si sare (cat sa fie sarata apa) si o lasam sa fiarba. Dupa ce a fiert dam focul la mic si punem in apa cu o lingurita sau ligura din compozitia de galuscute, (formand astfel galuscutele) le lasam sa fiarba cam 10 minute dupa cele 10 minute luam capacul si punem peste ele o cana de apa rece, punem capacul la loc si le mai lasam sa fiarba 5 minute. Dupa 5 minute galuscutele sunt gata si le putem scoate din apa foarte usor ca sa nu se rupa.


Din supa fiarta vom scoate legumele si carnea si o vom strecura apoi vom adauga galuscutele in supa. Presaram patrunjel.

 

TIPS-URI

1

Daca oul este mare s-ar putea sa necesite mai mult gris, puteti pune cu o jumate de lingura cel mult o lingura de gris in plus dar asta doar daca compozitia este ca si cea de clatite. Tineti minte compozitia trebuie sa fie un pic mai groasa ca cea de clatite dar nici vartoasa ca atunci vor iesi galuscutele tari.

Daca ti-a placut reteta noastra "Supa de galuste" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Perie cu aer cald 600W

- 20 %
279.99 lei
223.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (3)

madab 1

06.03.2015, 19:56

Vreau si euuuuu

MotanLaOale 1

06.03.2015, 23:34

dantes 1

07.03.2015, 09:47

bune!

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mirela0911

7390 puncte

mihaelar63

6600 puncte

Constelatialeu

6540 puncte

Rocsi

5790 puncte

Rahela Velicu

5490 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Vinete impanate-reteta reinterpretata

de abetina 3

ieri la 22:25

Imam Bayildi - vinete umplute reinterpretate

de katty 6

ieri la 15:32

RETETA RECOMANDATA
Supa de pui cu galuste