Supa de praz cu radacinoase

de Valclaudia in Supe, 22 Noi 2015 | 711 vizualizari

 

mancare de post

 

INGREDIENTE

  • 2 fire de praz
  • 2 morcovi mari
  • 1/4 radacina telina
  • 1 radacina de patrunjel
  • 1 pastarnac
  • 2l apa plata
  • 3-4 linguri ulei
  • 1 lingurita mix din boabe de piper
  • sare si piper macinat dupa gust
  • 1 adrei gras rosu
  • frunze de telina si de patrunjel
Portii: 8
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Supa de praz cu radacinoase:

Curatam si spalam legumele.

Taiem un morcov rondele, pe celelalt il taiem cubulete.

Telina, pastarnacul si patrunjelul se taie cubulete.

Punem uleiul in oala,adaugam radacinoasele si le sotam cca 5 minute la foc iute.

Adaugam ardeiul taiat bucatele, apoi mixul din boabe de piper, turnam apa plata, cca 2l, acoperim oala si lasam supa la fiert pana fierb legujmele.

Adaugam prazul taiat rondele, condimentam dupa gust cu sare si piper macinat.

Mai lasam supa la foc 10 minute, la foc mic, oprim focul, presaram verdeata proaspat tocata, lasam cateva minute sa se intrepatrunda aromele si servim.

Pofta buna!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Supa de praz cu radacinoase" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Supa de praz cu radacinoase-0
Supa de praz cu radacinoase-1
Supa de praz cu radacinoase-2
Supa de praz cu radacinoase-3
Supa de praz cu radacinoase-4
Supa de praz cu radacinoase-5
Supa de praz cu radacinoase-6
Supa de praz cu radacinoase-7
Supa de praz cu radacinoase-8

COMENTARII (17)

Micutza Luana

Micutza Luana 1

23.11.2015, 18:18

nu am papat de praz dar tre sa fie buna

mirela0911

mirela0911 1

23.11.2015, 22:25

Bună supa!

Ksenya

Ksenya 1

25.11.2015, 09:09

buna supa ai facut!

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

mihaelar63

7550 puncte

Rocsi

7000 puncte

katty

6540 puncte

mirela0911

5500 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro