Supa de rosii cu mazare si carnat afumat

de Catalina L in Supe/Ciorbe, 15 Feb 2020 | 2438 vizualizari

 

O supa de iarna caci facuta cu sos de rosii de casa si cu mazare congelata.
Facuta cu produse de calitate caci rosiile folosite erau de gradina si bine coapte iar mazarea am curatat-o si congelat-o asta vara.

 

INGREDIENTE

  • 1/2 carnat afumat 130 gr
  • 350 gr de sos de rosii de casa
  • 1 lingura bulion concentrat de rosii
  • 250 gr de mazare proaspata sau congelata
  • 1 ceapa
  • 2 morcovi
  • 1 Kub de pasare/legume
  • boia de ardei
  • cimbru uscat
  • 2 linguri ulei
Portii: 5
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Supa de rosii cu mazare si carnat afumat:

Intr-o oala incalziti uleiul si puneti la prajit carnatul taiat rondele fine.

Adaugati ceapa tocata si morcovii curatati si taiati rondele. Reveniti impreuna.

Puneti mazarea si gatiti impreuna 5 minute.

Turnati sosul de rosii.

Diluati bulionul si kub-ul intr-un pahar mare de apa si turnati-le in oala.

Amestecati, puneti sare, piper, boia de ardei, cimbru uscat.

In oala de supa turnati 1 l de apa (sau plus).

Lasati sa fiarba la foc potrivit 20-25 de minute sau pana cand mazarea si morcovii sunt fierti.

Supa este gata !

Daca ti-a placut reteta noastra "Supa de rosii cu mazare si carnat afumat" nu uita sa-i faci un review.

TOP
utilizatori

laura_n

3385 puncte

Rocsi

2610 puncte

Constelatialeu

2522 puncte

Catalina L

1978 puncte

oanapl

1227 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Ciorba de vacuta