Terina din salata de boeuf

de Sidy in Aperitive / Garnituri, 6 Mai 2013 | 131012 vizualizari

 

Sarbatoare fara salata de boeuf( ca e facuta cu carne de vita sau de pui, tot...boeuf ii spunem)nu cred ca exista.
Dar am vrut sa fie o salata, putin mai altfel, mai festiva.
Asa ca...asta a iesit !

 

INGREDIENTE

  • 2 morcovi mari
  • 100 g mazare
  • 200 g sunca presata
  • 6-7 oua
  • 100 g maioneza facuta in casa
  • 200 ml smantana grasa
  • 100 ml supa de pui
  • 10 g gelatina
  • 1 lingura mustar
  • zeama de la o lamaie
Portii: 15
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Terina din salata de boeuf:

Fierbem ouale apoi morcovii si mazarea, apoi le lasam la racit.


Taiem cuburi morcovii si sunca


Intr-un bol amestecam maioneza facuta in casa cu smantana , sare, piper, mustar si zeama de lamaie.


Gelatina se inmoaie in supa , apoi se incalzeste conform instructiunilor de pe plic.


Amestecam continutul bolului cu gelatina topita , zarzavatul si sunca.Asezonam daca mai este cazul.


O forma de chec ondulata o tapetam cu folie alimentara, punem in ea 1/2 din compozitia salatei, asezam ouale racite si curatate , apoi acoperim cu restul compozitiei.


Marginile foliei le punem peste terina formata, apoi o lasam la frigider peste noapte .


A doua zi taiem felii terina, cu un cutit bine ascutit.


Cred ca veti si si voi incantate de noul aspect al...salatei de boeuf.


Pofta mare sa aveti !

 

TIPS-URI

1

Daca nu apucati sa lasati terina la rece pina a doua zi, lasati-o macar 2-3 ore, apoi o puteti felia.

Daca ti-a placut reteta noastra "Terina din salata de boeuf" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (60)

mihaelar63 1

07.04.2017, 12:44

Renataedina 1

21.12.2017, 10:23

Ela68 1

22.03.2018, 12:36

, tare frumusica !

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

RODIMUR

7980 puncte

Lau

Lau 9

7680 puncte

MotanLaOale

7660 puncte

mihaelar63

7160 puncte

mirela0911

5860 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Borș din mugur de vițel, cu cartofi

de RODIMUR 5

ieri la 21:34

Prăjitură cu mac și cocos

de Meea 4

ieri la 20:35

Salata de farfalle, cu file de macrou în ulei

de RODIMUR 5

ieri la 18:28

RETETA RECOMANDATA
Rosii cu mozzarella