Tiramisu reţetă adaptata

de ela in Dulciuri, 25 Ian 2010 | 6642 vizualizari

 

Tiramisu reţetă adaptata

 

INGREDIENTE

  • 750 gr piscoturi
  • 250 gr mascarpone
  • 500 gr branza dulce
  • 1 plic tiramisu dr.otker
  • 200 ml lapte
  • 2 cappuccino ciocolata
  • 2 pliculete ness
  • 1 cappuccino milka
  • 200 ml frisca
  • 5 galbenusuri
  • 120 gr zahar pudra
  • 2 linguri lichior cirese cu ciocolata
  • 3 lingurite cacao
  • 30 ml coniac
  • ciocolata rasa 50 gr
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tiramisu reţetă adaptata:

Tiramisu reţetă adaptata

Se face o cafea din plicurile de cafea cu 400ml apa fierbinte si se lasa sa se raceasca apoi se amesteca cu coniacul. Galbenusurile cu zaharul pudra se pun pe foc la bain marie pana se obtine o crema groasa dar nu se lasa sa fiarba.Se amesteca branza dulce cu mascarpone ,apoi se adauga compozitia de mai sus si lichiorul si se amesteca bine.Se lasa putin sa se raceasca apoi se amesteca cu frisca batuta.Piscoturile se inmoaie cateva secunde in cafea  si se pun pe un platou in straturi succesive cu crema,ultimul rand fiind crema.Se presara cu cacaoa si cu ciocolata rasa.Se lasa la rece peste noapte

TIPS-URI

1

 se poate face si cu mai putine ingrediente.400gr piscot, 250gr branza dulce

Daca ti-a placut reteta noastra "Tiramisu reţetă adaptata" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (9)

gaby_duceag 1

11.02.2010, 20:45

la multi ani!fie sa ai parte de multa sanatate,putere de munca,bucurii multe!
\multi ani frumosi!

ela 1

11.02.2010, 21:06

multumesc Gabi

laura_n 1

05.06.2012, 15:54

Arata super!

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Tiramisu reţetă adaptata