Tiramisu reţetă cu blat

de adela1981 in Torturi, 8 Mar 2012 | 2428 vizualizari

 

Tiramisu reţetă cu blat

 

INGREDIENTE

  • 8 albusuri
  • 3 galbenusuri
  • 8 lg zahar
  • 8 lg apa
  • 10 lg faina
  • 1 praf de copt
  • 50 ml cafea preparata
  • Pentru crema:
  • 5 galbenusuri
  • 5 lg zahar
  • 250 gr mascarpone
  • 300 ml frisca ( Meggle am mai avut)
  • Sirop:
  • 200 ml cafea preparata mai slab
  • Ornat:
  • cacao
  • zahar pudra
  • boabe cafea
Portii: -
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tiramisu reţetă cu blat:

Tiramisu reţetă cu blat


Se bat albusurile cu apa si zaharul spuma, adaugam cele 3 galbenusuri , se mai bate... adaugam cafeaua, faina si praful de copt... am copt intr-o forma cu diametrul 28, se scoate , se raceste si se taie in 3...


Pentru crema procedam astfel: ingrosam galbenusurile cu zaharul pe abur, racim si adaugam mascarpone, se amesteca bine... batem frisca si incorporam in crema de oua si mascarpone...


Se insiropeaza blaturile, impartim crema in 3 , cu 2 parti umplem foile de blat, iar cu restul se orneaza tortul , pudram cacao ...am pudrat stelutele cu zahar pudra si am ornat cu cateva boabe de cafea...

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Tiramisu reţetă cu blat" nu uita sa-i faci un review.

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (13)

iri_iri 1

09.03.2012, 05:20

imi place

MIUTA 1

09.03.2012, 17:21

Super bun

RuxyRux 1

09.03.2012, 20:07

Splendid!

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Adinuta san

10080 puncte

mirela0911

6160 puncte

Rocsi

5870 puncte

Rahela Velicu

5330 puncte

RODIMUR

4920 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Dulceata de coacaze rosii/negre
  • 11

    J

  • 12

    V

  • 13

    S

  • 14

    D

  • 15

    L

  • 16

    MA

  • 17

    MI

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Urși de mamaliga cu branza

de RODIMUR 5

ieri la 19:36

Salata de cruditati

de Oana 9

ieri la 14:09

Dulceata de gutui

de Ancutsa 5

pe 15.10 la 22:37

RETETA RECOMANDATA
Tiramisu reţetă cu blat