Tiramisu reţeta in varianta mea

de jolygina in Torturi, 13 Iun 2010 | 4830 vizualizari

 

Desi nu este Tiramisu reţeta originală, o sa va prezint varianta mea

 

INGREDIENTE

  • 500g mascarpone
  • 250ml frisca lichida
  • 3 galbenusuri
  • un albus
  • 200g zahar pudra
  • cacao pentru ornat
  • 400g piscoturi
  • o cana de cafea de 200ml indulcita
  • o esenta de rom
  • o esenta de vanilie
  • forme de ciocolata pentru ornat
  • 6 foi de gelatina
Portii: 6
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tiramisu reţeta in varianta mea:

Tiramisu reţeta in varianta mea


Se amesteca mascarpone cu zaharul si galbenusurile de ou cu mixerul Se adauga frisca lichida si se amesteca in continuare pana se face ca o crema


Separat se bate albusul de ou, apoi se amesteca cu crema. La sfarsit se incorporeaza gelatina care a fost pusa la inmuiat 10 min dupa care se topeste pe baie de abur sau la microunde si se incorporeaza in crema. Se adauga esenta de vanilie in crema


Se face o cafea la espressor, se indulceste si se pune esenta de rom. Se inmoaie fiecare piscot in cafea, se pune un strat de piscoturi un strat de crema. Iar un strat de piscoturi si restul de crema se orneaza cu cacao si figurine de ciocolata


Se serveste dupa 4-5 ore

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Tiramisu reţeta in varianta mea" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (13)

diaconta 1

04.09.2011, 16:38

Cristina,nu-i asa ca-i usor de criticat?
oare cum se face ca nu ai postat nici o reteta sa vedem cat de frumos iti iese
de multe ori aspectul preparatelor ,nu este cel asteptat,dar poate reteta sau gustul fac diferenta si putem aprecia efortul bucatarului

Lau 1

04.09.2011, 16:47

Xandrinne 1

04.09.2011, 16:54

Mie una imi place!

COMENTEAZA

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

TOP
utilizatori

mirela0911

11040 puncte

Rahela Velicu

9810 puncte

Constelatialeu

9520 puncte

Lau

Lau 9

9430 puncte

MotanLaOale

9050 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

 Supa cu zdrente-"Provocarea GastroArt"

de abetina 3

ieri la 22:19

Spice de grau cu carnaciori si cascaval

de Ancutsa 5

ieri la 21:19

Tarte si rozete cu branza, ierburi si marar

de Ancutsa 5

ieri la 21:11

Aripioare lipicioase cu cartofi

ieri la 19:53

Chiftele de vara cu ierburi de gradina

de Ancutsa 5

ieri la 19:47

RETETA RECOMANDATA
Tort aniversar