Tocana de cartofi noi

de Lau in Mancaruri cu carne, 8 Iun 2012 | 3316 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 kg cartofi noi
  • 1 morcov
  • 1 gulie
  • 1 ceapa
  • 2 linguri pasta de ardei(sau 1 ardei)
  • pulpa de porc
  • oregano
  • tarhon uscat
  • sare
  • piper
  • 1 lingura pasta de tomate
  • patrunjel verde
  • 2 catei usturoi
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tocana de cartofi noi:

Cartofii, gulia, morcovul si ceapa le curatam de coaja si le taiem cuburi


Carnea o spalam si o taiem bucati, o condimentam si o prajim in putin ulei pe ambele parti, scoatem carnea intr-o farfurie si in uleiul in care am prajit carnea adaugam ceapa, morcovul, gulia taiate cuburi si lasam sa se caleasca pana se inmoaie. Adaugam pasta de ardei si pasta de tomate, amestecam si adaugam carnea si un pic de apa si lasam pe foc cca 5 minute, dupa care adaugam cartofii si apa cat sa acopere, oregano si tarhonul dupa gust


Lasam sa fiarba la foc mic spre mediu. Cand carnea si cartofii sunt fierti se adauga usturoiul taiat marunt, adaugam condimente dupa gust,


La final adaugam patrunjel verde

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Tocana de cartofi noi" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Sandwich-Maker Panini

- 26 %
269.99 lei
199.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (23)

Lau 1

10.06.2012, 14:34

mihaelar63 1

15.06.2012, 16:56

Foarte reusita tocanita ta

Lau 1

15.06.2012, 17:39

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

TOP
utilizatori

Adinuta san

10080 puncte

mirela0911

6160 puncte

Rocsi

5870 puncte

Rahela Velicu

5330 puncte

RODIMUR

4920 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Salata de toamna cu bureti
  • 10

    MI

  • 11

    J

  • 12

    V

  • 13

    S

  • 14

    D

  • 15

    L

  • 16

    MA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Dulceata de gutui

de Ancutsa 5

ieri la 22:37

Desert prajitura cu mere si branza

de Rocsi 9

ieri la 21:36

Dulceata din struguri albi cu vin si coaja de portocala

de Ancutsa 5

ieri la 20:45

Avocado cu ton

ieri la 18:05

Bors de cartofi, dres cu oua si smantana

de RODIMUR 5

pe 14.10 la 23:13

RETETA RECOMANDATA
Tocanita de cartofi cu dovlecei si piept de pui