Tocanita cu ciuperci

de Bunica in Mancaruri de post, 26 Noi 2012 | 10429 vizualizari

 

Am cumparat o jumatate de kilogram de ciuperci champignon cu gandul sa fac ciulama de ciuperci,dar cum socotela din targ nu se potriveste cu cea de acasa .....am facut tocanita.

 

INGREDIENTE

  • 500 g ciuperci champignon
  • o ceapa
  • un morcov
  • un ardei gras
  • 200 g suc de rosii
  • sare
  • piper
  • marar
  • 3 linguri ulei de masline
Portii: 3
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tocanita cu ciuperci:

Ceapa,morcovul,ardeiul se spala si se pun in belder la maruntit.

Intr-o creatita de 1/12 l se pune apa la fiert.

Cand apa da in clocot se pun legumele la fiert.

Ciupercile se spala si se taie marunt.Se pun peste legumele aproape fierte.

Cand au fiert ciupercile se pune sucul de rosii si uleiul si se lasa sa dea cateva clocote.

Se sareaza,pipereaza dupa gust.

Stingem focul si punem verdeata deasupra.

Daca ti-a placut reteta noastra "Tocanita cu ciuperci" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (52)

Teo 1

28.11.2012, 21:26

vai, bunicuto, ce tocanita gustoasa! cati pofticosi ai avut la masa!

Bunica 1

28.11.2012, 22:57

Teo am mancat-o singura.....n-a avut carne .......si de

mena29 1

29.11.2012, 12:51

Maine fac si eu tocanita cu ciuperci!Imi inchipui ce buna a fost!

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Tocanita de ciuperci, cu ardei copti