Tocanita cu ciuperci

de Bunica in Mancaruri de post, 26 Noi 2012 | 6511 vizualizari

 

Am cumparat o jumatate de kilogram de ciuperci champignon cu gandul sa fac ciulama de ciuperci,dar cum socotela din targ nu se potriveste cu cea de acasa .....am facut tocanita.

 

INGREDIENTE

  • 500 g ciuperci champignon
  • o ceapa
  • un morcov
  • un ardei gras
  • 200 g suc de rosii
  • sare
  • piper
  • marar
  • 3 linguri ulei de masline
Portii: 3
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tocanita cu ciuperci:

Ceapa,morcovul,ardeiul se spala si se pun in belder la maruntit.


Intr-o creatita de 1/12 l se pune apa la fiert.


Cand apa da in clocot se pun legumele la fiert.


Ciupercile se spala si se taie marunt.Se pun peste legumele aproape fierte.


Cand au fiert ciupercile se pune sucul de rosii si uleiul si se lasa sa dea cateva clocote.


Se sareaza,pipereaza dupa gust.


Stingem focul si punem verdeata deasupra.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Tocanita cu ciuperci" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Panini Maker

- 32 %
249.99 lei
169.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (52)

Teo 1

28.11.2012, 21:26

vai, bunicuto, ce tocanita gustoasa! cati pofticosi ai avut la masa!

Bunica 1

28.11.2012, 22:57

Teo am mancat-o singura.....n-a avut carne .......si de

mena29 1

29.11.2012, 12:51

Maine fac si eu tocanita cu ciuperci!Imi inchipui ce buna a fost!

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Gherca Daniela

9340 puncte

Rocsi

6940 puncte

mirela0911

5940 puncte

Lau

Lau 9

5410 puncte

RODIMUR

4800 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Friganele sandwich
  • 18

    MA

  • 19

    MI

  • 20

    J

  • 21

    V

  • 22

    S

  • 23

    D

  • 24

    L

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Mancare de post- tocanita de ciuperci