Tocanita de cartofi cu carne de vita

de Constelatialeu in Vita, 14 Oct 2013 | 3056 vizualizari

 

Nici asta n-are introducere,ca n-am vorbele acasa.....dar asta are carne....

 

INGREDIENTE

  • 1 kg cartofi rose
  • 1 kg carne de vita
  • 400 g pulpa rosii
  • 3 cepe mari
  • 1 legatura de marar
  • sare
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tocanita de cartofi cu carne de vita:

Mai intai taiem carnea cubulete si o fierbem, deoarece vita e mai tare. Apoi taiem ceapa marunt si o calim, adaugand un pic de sare, cand s-a inmuiat suficient, adaugam carnea de vita, pulpa de rosii, amestecam si punem si cartofii taiati bucatele potrivite. Acoperim cu apa si lasam sa fiarba la foc domol. Cand sunt gata fierti cartofii, punem mararul tocat si mai lasam pe foc 5 min.

 

TIPS-URI

1

spre final,cand este aproape gata mancarea potrivim de sare,eventual piper sau alte condimente care va plac,eu sunt mai simplista in ceea ce priveste condimentele.

2

in apa in care am fiert carnea am pus si un pic de sare

Daca ti-a placut reteta noastra "Tocanita de cartofi cu carne de vita" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (20)

mamaieelena 1

14.10.2013, 20:36

Lia_ 1

15.10.2013, 07:48

vai dar o fac si eu foarte des dar n-am postat. ne place mult. dar cum de ai dat-o pe vita? ca la tine daca nu e porc nu e carne

_Alina_ 1

15.10.2013, 11:25

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

oanapl

9990 puncte

Constelatialeu

9580 puncte

Rocsi

5420 puncte

Satisfyyourcravings

5000 puncte

mirela0911

4860 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Evantai cu legume
  • 17

    D

  • 18

    L

  • 19

    MA

  • 20

    MI

  • 21

    J

  • 22

    V

  • 23

    S

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

 Piept de pui umplut cu legume

de oanapl 5

ieri la 23:26

Somon la cuptor cu 4 garnituri

de Oana 8

ieri la 18:24

Snitele din muschi de porc in crusta de cascavea cu mustar si pesmet

pe 21.09 la 21:46

Soft French Bread Rolls

de Rocsi 9

pe 21.09 la 19:42

RETETA RECOMANDATA
Tocanita de cartofi cu carne de vita