Tocanita de cartofi cu costita afumata

de izulika in Mancaruri cu carne, 5 Sep 2010 | 32975 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 6 cartofi
  • 2 morcovi
  • 1 ceapa
  • 1 ardei verde
  • cateva fire patrunjel
  • 3-4 catei de usturoi
  • 70 g pasta tomate
  • 1 vf cutit piper
  • 2 lingurite delicat/ 1 cubulet knor
  • costita afumata
  • 3-4 linguri ulei
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tocanita de cartofi cu costita afumata:

Ceapa se toaca marunt, si se pune la prajit in cele 4 linguri de ulei,apoi se adauga morcovul taiat rondele,ardeiul tocat cubulete si costita taiata dupa prefetinta.Se amesteca bine si se lasa aprox 10 min la prajit.Intre timp taiem cartofi cubulete mari si ii punem in oala apoi adaugam pasta de tomate si apa calda cat sa acopere cartofi.Se lasa sa fiarba amestecand din cand in cand, dupa ce au fiert cartofi si costita se adauga condimentele si usturoiul tocat marunt se mai lasa inca 5 minute si se adauga patrunjelul verde.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Tocanita de cartofi cu costita afumata" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Clipper 41mm W/Beard

- 33 %
299.99 lei
199.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (8)

mihaelar63 1

05.09.2010, 23:19

vai si oscioarele din costita sunt asa crude ca le poti rontai,apoi le ajuti sa alunece

mena29 1

06.09.2010, 19:10

Laly 1

07.09.2010, 00:19

ce bunatate

COMENTEAZA

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Satisfyyourcravings

7710 puncte

RODIMUR

6940 puncte

Ina

Ina 7

6040 puncte

Rocsi

5970 puncte

Ancutsa

5400 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Paste cu peste si mozzarella
  • 15

    D

  • 16

    L

  • 17

    MA

  • 18

    MI

  • 19

    J

  • 20

    V

  • 21

    S

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Tocanita de cartofi la ceaun