Tocanita de cartofi cu orez de post

de Dana Cristea - pusikmea in Mancaruri de post, 27 Mar 2011 | 3808 vizualizari

 

O combinatie interesanta, ideea o am de la kamy.

 

INGREDIENTE

  • 1 kg cartofi
  • 1/2 pahar orez
  • ceapa verde
  • 1 morcov
  • 2 foi de dafin
  • boia dulce
  • sare
  • piper
  • patrunjej verde
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tocanita de cartofi cu orez de post:

Tocam ceapa marunt, morcovul il dam pe razatoare si le punem intr-o tigaie impreuna cu 2 liguri de ulei si cu 1 pahar de apa, foile de dafin si le lasam pana se inmoaie bine.


Intr-o alta cratita punem cartofii taiati cubulete, impreuna cu orezul spalat in cateva ape, peste care vom pune ceapa si morcovul inabusiti, completam cu apa si lasam sa fiarba.


Din cand in cand amestecam sa nu se prinda orezul de fundul oalei, completam cu apa daca este nevoie.

La sfarsit punem si boiaua, sare si piper.


Asezonam cu patrunjel verde tocat marunt.

Servim alaturi de o salata verde.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Tocanita de cartofi cu orez de post" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Kuvings Romania Crockpot Romania Babyliss Romania Breville Romania DirtDevil Romania Ozen Romania
Kuvings Romania Crockpot Romania Breville Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Ozen Romania

Recomandari electrocasnice

Panini Maker

- 40 %
249.99 lei
149.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (22)

aziz 1

28.03.2011, 13:39

minunat

Dana Cristea - pusikmea 1

29.03.2011, 08:38

va multumesc

tanyapatap 1

29.03.2011, 22:53

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Lau

Lau 9

13340 puncte

oanapl

9380 puncte

Rocsi

5980 puncte

vasimur

4160 puncte

mirela0911

4100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Tarta cu branzeturi grecesti
  • 13

    L

  • 14

    MA

  • 15

    MI

  • 16

    J

  • 17

    V

  • 18

    S

  • 19

    D

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Black Friday Oster Romania
RETETA RECOMANDATA
Mancare de orez cu rosii