Tocanita de pipote si inimi

de kamy in Pui, 13 Ian 2011 | 11474 vizualizari

 

Pentru ca Sabina nu mananca nimic daca nu are carne a trebuit sa fac ceva langa soteul de morcovi .........de care oricum nu s-a atins.

 

INGREDIENTE

  • 500 gr.pipote si inimi de pui
  • 2 cepe
  • 1 ardei verde
  • 1 morcov
  • 150 ml.bulion
  • 4-5 catei de usturoi
  • sare,
  • piper,
  • boia
  • cimbru
Portii: 3
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tocanita de pipote si inimi:

Ceapa taiata cubulete si morcovul la fel,le-am pus la calit in putin ulei,dupa 5 min am pus o ling.boia,usturoiul taiat marunt,ardeiul cubulete,le-am amestecat bine,am pus pipotele si inimile (pe care le-am spalat bine inainte si le-am lasat o juma de ora in apa)si am adaugat apa sa le acopere.Le-am lasat sa fiarba la foc mic,acoperite,cam 1 ora.Cand apa a scazut si maruntaiele erau aproape fierte ,am pus bulionul .Inainte sa sting focul am pus cimbrul,sare si piper dupa gust.

Se poata manca cu piure de cartofi,orez,mamaliguta sau.... sote de morcovi.

pofta buna!!!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Tocanita de pipote si inimi" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (44)

Crista_Luca 1

17.01.2011, 09:29

eu nu pap mici imina , nici pipote ..le las sabinei
dar pap morcovii
si pt ca ai muncit atat ....

Crista_Luca 1

17.01.2011, 09:30

uitasem de pupici si bem o bere

kamy 1

17.01.2011, 17:55

cristina...iubita cu morcovii nu prea merge berea ce ne facem??

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mihaelar63

9130 puncte

RODIMUR

7390 puncte

Rocsi

6240 puncte

Lau

Lau 9

5730 puncte

Satisfyyourcravings

5250 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Peste prajit cu sos de smantana
  • 12

    L

  • 13

    MA

  • 14

    MI

  • 15

    J

  • 16

    V

  • 17

    S

  • 18

    D

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Zacuscă de vinete şi ardei

de Ancutsa 5

ieri la 20:22

Pasta cu ardei pentru ciorbe si tocanite

ieri la 13:54

Gratin de piept de pui

de RODIMUR 5

ieri la 07:44

Gogoşari cu conopidă, în oţet

de Ancutsa 5

pe 16.11 la 21:15

Crockpot Romania Kuvings Romania Oster Romania Breville Romania Ozen Foodsaver Romania Homedics Babyliss Romania Yellowstore Inchide
RETETA RECOMANDATA
Mancare de dovlecei cu piept de pui