Tocanita de pipote si inimi

de kamy in Pui, 13 Ian 2011 | 10867 vizualizari

 

Pentru ca Sabina nu mananca nimic daca nu are carne a trebuit sa fac ceva langa soteul de morcovi .........de care oricum nu s-a atins.

 

INGREDIENTE

  • 500 gr.pipote si inimi de pui
  • 2 cepe
  • 1 ardei verde
  • 1 morcov
  • 150 ml.bulion
  • 4-5 catei de usturoi
  • sare,
  • piper,
  • boia
  • cimbru
Portii: 3
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tocanita de pipote si inimi:

Ceapa taiata cubulete si morcovul la fel,le-am pus la calit in putin ulei,dupa 5 min am pus o ling.boia,usturoiul taiat marunt,ardeiul cubulete,le-am amestecat bine,am pus pipotele si inimile (pe care le-am spalat bine inainte si le-am lasat o juma de ora in apa)si am adaugat apa sa le acopere.Le-am lasat sa fiarba la foc mic,acoperite,cam 1 ora.Cand apa a scazut si maruntaiele erau aproape fierte ,am pus bulionul .Inainte sa sting focul am pus cimbrul,sare si piper dupa gust.


Se poata manca cu piure de cartofi,orez,mamaliguta sau.... sote de morcovi.


pofta buna!!!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Tocanita de pipote si inimi" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (44)

Crista_Luca 1

17.01.2011, 09:29

eu nu pap mici imina , nici pipote ..le las sabinei
dar pap morcovii
si pt ca ai muncit atat ....

Crista_Luca 1

17.01.2011, 09:30

uitasem de pupici si bem o bere

kamy 1

17.01.2011, 17:55

cristina...iubita cu morcovii nu prea merge berea ce ne facem??

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

oanapl

9990 puncte

Constelatialeu

9580 puncte

Rocsi

5420 puncte

Satisfyyourcravings

5000 puncte

mirela0911

4860 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Valurile Dunarii (Donauwellen)
  • 14

    J

  • 15

    V

  • 16

    S

  • 17

    D

  • 18

    L

  • 19

    MA

  • 20

    MI

RETETA RECOMANDATA
Rulou de pui la cuptor cu sos alb