Tocanita de pui cu ciuperci

de Rocsi in Pui, 25 Feb 2010 | 4322 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 4 copanele(sau2 pulpe)
  • 2 cepe mici
  • un morcov
  • jumatate ardei rosu
  • un borcan ciuperci 400 gr intregi
  • 1 lingura si jumatate paste de tomate
  • ulei
  • apa
  • vegeta
  • piper
  • putin patrunjel verde
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tocanita de pui cu ciuperci:

Copanelele se spala bine.


intr-o cratita se pune putin ulei si se pun copanelele si se prajesc pe ambele parti cat sa iasa sangele(2 min pe o parte si 2 min pe cealalta).


apoi se adauga o cana si jumatate de apa.


ceapa se toaca marunt,morcovul se taie rondele,ardeiul se toaca si el si se pun peste copanele.cand sunt pe jumatate facute copanelele,se pun ciupercile spalate bine si taiate felioare.


inainte cu 5 min de a lua oala de pe foc se pune pasta de tomate,vegeta si piperul dupa gust,iar la urma patrunjelul tocat marunt.

 

TIPS-URI

1

se poate manca simplu sau cu un piure sau orez fiert

2

daca mancarea nu e gata si apa scazu de tot mai puneti putin dar sa fie fierbinte

Daca ti-a placut reteta noastra "Tocanita de pui cu ciuperci" nu uita sa-i faci un review.

COMENTARII (4)

Rocsi 1

26.02.2010, 11:44

a fost super buna am mancat-o pe toata eu...dar nu o data ..

rivka 1

07.03.2010, 17:56

hai ca am intrat la tine pe pagina sa vad ce ai mai facut bun
arata foarte bineeee

Rocsi 1

07.03.2010, 18:06

mersi rivka.

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

RODIMUR

11000 puncte

nico15

8250 puncte

Camelya

7870 puncte

Constelatialeu

7840 puncte

Valclaudia

6910 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Desert - Clafoutis cu cirese
  • 19

    V

  • 20

    S

  • 21

    D

  • 22

    L

  • 23

    MA

  • 24

    MI

  • 25

    J

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Pui umplut cu ciuperci la cuptor