Tochitura din Bihor

de Sidy in Mancaruri cu carne, 6 Iul 2011 | 4104 vizualizari

 

Stiu ca sunt foarte multe retete de tochitura asa ca am sa va dau si eu una din zona noastra.....

 

INGREDIENTE

  • 300 g carne porc
  • 300 g ficatei de pui
  • 300 g carnati prajiti
  • 100 ml vin rosu
  • 1 caciulie usturoi
  • cimbru
  • 2 linguri pasta de gogosari
  • 2 linguri ulei de masline
  • 1 lingura untura
  • sare
  • piper
Portii: 6
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tochitura din Bihor:

Carnea de porc se taie bucatele.


Ficateii se curata si se taie in doua


Carnatul prajit se taie felii.


Usturoiul se curata si se piseaza.


Intr-o cratita topim untura, adaugam uleiul si bucatelele de carne pe care le rumenim frumos pe toate partile.


Le asezonam, apoi adaugam vinul si lasam la foc mic sa fiarba carnea.


Cand e aproape gata adaugam ficateii , feliile de carnati si pasta de gogosari apoi usturoiul pisat.Lasam sa fiarba si apoi sa se prajeasca bucatile de carne.Presaram cimbru la sfarsit.


Servim tochitura alaturi de mamaliguta sau cartofi.


Eu am servit-o cu cartofi natur presarati cu patrunjel verde si cu castraveti murati la soare.


Pofta mare !

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Tochitura din Bihor" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (18)

Lau 1

07.07.2011, 13:17

bun

divainbucatarie 1

08.07.2011, 10:59

alinutzika 1

01.08.2011, 00:24

buna...

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

RODIMUR

6830 puncte

Rocsi

4730 puncte

mirela0911

4180 puncte

 Adi

3690 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

RETETA RECOMANDATA
Piftie de porc "afumată"