Tochitura din Bihor

de Sidy in Mancaruri cu carne, 6 Iul 2011 | 5529 vizualizari

 

Stiu ca sunt foarte multe retete de tochitura asa ca am sa va dau si eu una din zona noastra.....

 

INGREDIENTE

  • 300 g carne porc
  • 300 g ficatei de pui
  • 300 g carnati prajiti
  • 100 ml vin rosu
  • 1 caciulie usturoi
  • cimbru
  • 2 linguri pasta de gogosari
  • 2 linguri ulei de masline
  • 1 lingura untura
  • sare
  • piper
Portii: 6
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tochitura din Bihor:

Carnea de porc se taie bucatele.

Ficateii se curata si se taie in doua

Carnatul prajit se taie felii.

Usturoiul se curata si se piseaza.

Intr-o cratita topim untura, adaugam uleiul si bucatelele de carne pe care le rumenim frumos pe toate partile.

Le asezonam, apoi adaugam vinul si lasam la foc mic sa fiarba carnea.

Cand e aproape gata adaugam ficateii , feliile de carnati si pasta de gogosari apoi usturoiul pisat.Lasam sa fiarba si apoi sa se prajeasca bucatile de carne.Presaram cimbru la sfarsit.

Servim tochitura alaturi de mamaliguta sau cartofi.

Eu am servit-o cu cartofi natur presarati cu patrunjel verde si cu castraveti murati la soare.

Pofta mare !

Daca ti-a placut reteta noastra "Tochitura din Bihor" nu uita sa-i faci un review.
SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Gofre sarate cu spanac

de RODIMUR 7

ieri la 23:46

Ciorba simpla  de fasole   galbena pastai

pe 31.07 la 23:51

 Spata de caprior la Multicookerul 5in1 Digital 5.6L Crock-Pot!

pe 31.07 la 23:39

Crostata cu crema de vanilie si piersici

pe 31.07 la 14:31

TOP
utilizatori

mihaelar63

7042 puncte

Rocsi

4413 puncte

Constelatialeu

2471 puncte

mirela0911

2254 puncte

robert_b

2026 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Ciorba de dovlecei
  • 27

    MA

  • 28

    MI

  • 29

    J

  • 30

    V

  • 31

    S

  • 01

    D

  • 02

    L

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Gofre sarate cu spanac

de RODIMUR 7

ieri la 23:46

Ciorba simpla  de fasole   galbena pastai

pe 31.07 la 23:51

 Spata de caprior la Multicookerul 5in1 Digital 5.6L Crock-Pot!

pe 31.07 la 23:39

Crostata cu crema de vanilie si piersici

pe 31.07 la 14:31

RETETA RECOMANDATA
Tochitura munteneasca