Tochitura moldoveneasca

de Criss in Porc, 14 Mar 2012 | 5823 vizualizari

 

Daca ajungi in moldova, e pacat sa ratezi o tochitura moldoveneasca, nu stii ce pierzi :P

 

INGREDIENTE

  • Ingrediente tochitura moldoveneasca:
  • 1 muschi file (aproximativ 400 g)
  • 1 bucata carnat de casa
  • bacon
  • usturoi
  • sare, piper, boia de ardei
  • cimbru
  • 2 linguri ulei
  • +
  • oua ochiuri(1/portie)
  • mamaliga
  • branza
Portii: 3
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tochitura moldoveneasca:

Cum preparam tochitura moldoveneasca:


Mai intai punem carnea taiata cuburi la prajit in ulei. Dupa ce isi schimba culoarea si e aproape gata, adaugam rondelele de carnati si la prajim si pe acestea si in final adaugam baconul. Condimentam cu sare, piper, boia, cimbru, usturoi.


Servim tochitura moldoveneasca cu mamaliga, ou ochi, branza rasa si muraturi. Si un pahar de bere (am uitat sa pozez berea :) )


Foarte buna, aromata si foarte consistenta.


Dupa o portie de tochitura moldoveneasca clar sariti peste cina. :)

 

TIPS-URI

1

tochitura moldoveneasca este o mancare cu multe calorii dar daca o consumam cu moderatie o putem prepara macar de cateva ori pe an

Daca ti-a placut reteta noastra "Tochitura moldoveneasca" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (38)

Bunica 1

16.03.2012, 13:50

Mmmm ce bune! =p~

BuburuzaBubu 1

02.04.2012, 19:56

Criss 1

03.04.2012, 13:56

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Gherca Daniela

9340 puncte

Rocsi

6940 puncte

mirela0911

5940 puncte

Lau

Lau 9

5410 puncte

RODIMUR

4800 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prajitura cu visine si urda

de oanapl 5

ieri la 23:19

Japoneze

de RODIMUR 4

ieri la 22:00

Pâine de casă

de RODIMUR 4

ieri la 20:53

Clatite cu branza si dovlecel

de Adi 3

ieri la 19:34

RETETA RECOMANDATA
Coaste de porc dulci-picante