Tochitura moldoveneasca

de Criss in Porc, 14 Mar 2012 | 5874 vizualizari

 

Daca ajungi in moldova, e pacat sa ratezi o tochitura moldoveneasca, nu stii ce pierzi :P

 

INGREDIENTE

  • Ingrediente tochitura moldoveneasca:
  • 1 muschi file (aproximativ 400 g)
  • 1 bucata carnat de casa
  • bacon
  • usturoi
  • sare, piper, boia de ardei
  • cimbru
  • 2 linguri ulei
  • +
  • oua ochiuri(1/portie)
  • mamaliga
  • branza
Portii: 3
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tochitura moldoveneasca:

Cum preparam tochitura moldoveneasca:


Mai intai punem carnea taiata cuburi la prajit in ulei. Dupa ce isi schimba culoarea si e aproape gata, adaugam rondelele de carnati si la prajim si pe acestea si in final adaugam baconul. Condimentam cu sare, piper, boia, cimbru, usturoi.


Servim tochitura moldoveneasca cu mamaliga, ou ochi, branza rasa si muraturi. Si un pahar de bere (am uitat sa pozez berea :) )


Foarte buna, aromata si foarte consistenta.


Dupa o portie de tochitura moldoveneasca clar sariti peste cina. :)

 

TIPS-URI

1

tochitura moldoveneasca este o mancare cu multe calorii dar daca o consumam cu moderatie o putem prepara macar de cateva ori pe an

Daca ti-a placut reteta noastra "Tochitura moldoveneasca" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Mixer compact cu bol

- 14 %
499.99 lei
429.99 lei

Fierbator Style White

- 13 %
299.99 lei
259.99 lei

Fierbator Style Black

- 13 %
299.99 lei
259.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (38)

Bunica 1

16.03.2012, 13:50

Mmmm ce bune! =p~

BuburuzaBubu 1

02.04.2012, 19:56

Criss 1

03.04.2012, 13:56

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

oanapl

9990 puncte

Constelatialeu

9580 puncte

Rocsi

5420 puncte

Satisfyyourcravings

5000 puncte

mirela0911

4860 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Pulpa de porc impanata cu usturoi si afumatura