Tort cu iaurt

de adry88 in Torturi, 4 Sep 2012 | 3278 vizualizari

 

sursa ionela

 

INGREDIENTE

  • 2 oua
  • 3 linguri zahar
  • 3 linguri faina
  • 4 linguri ulei
  • sare
  • Crema
  • 300 ml iaurt simplu
  • 300 ml frisca
  • 1 plic gelatina
  • 100 g zahar
  • visine
  • Decor
  • frisca
  • visine
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tort cu iaurt:

BLATUL-albusurile le batem spuma cu un praf de sare,adaugam zaharul si mixam pana devine o spuma lucioasa,


Galbenusurile se amesteca cu uleiul(ca la maioneza)se incorporeaza in albusuri,


Adaugam faina si amestecam cu o lingura cu miscari usoare,


Turnam compozitia in tava si se da la cuptor pana trece testul cu scobitoarea,


Lasam blatul sa se raceasca foarte bine,


Mixam frisca bine,adaugam iaurtul care l-am amestecat cu zaharul,adaugam gelatina pregatita conform instructiunilor de pe plic si omogenizam,


Asezam blatul in tava in care am copt (cu pereti detasabili)il insiropam bine dupa care adaugam 1/2 din crema,visine fara samburi si restul de crema,


Dam tava la frigider pana se intareste,


Scoatem tortul pe un platou si decoram cu frisca si visine

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Tort cu iaurt" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Mixer compact cu bol

- 54 %
499.99 lei
229.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (18)

Rocsi 1

04.09.2012, 20:35

E racoritoare crema de iaurt!!

iri_iri 1

04.09.2012, 20:40

adry88 1

06.09.2012, 09:57

multumesc

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mihaelar63

10710 puncte

RODIMUR

9990 puncte

noiinbucatarie

6740 puncte

oanapl

6150 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Desert tort cu crema de iaurt si piersici