Tort cu iaurt

de adry88 in Torturi, 4 Sep 2012 | 4933 vizualizari

 

sursa ionela

 

INGREDIENTE

  • 2 oua
  • 3 linguri zahar
  • 3 linguri faina
  • 4 linguri ulei
  • sare
  • Crema
  • 300 ml iaurt simplu
  • 300 ml frisca
  • 1 plic gelatina
  • 100 g zahar
  • visine
  • Decor
  • frisca
  • visine
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tort cu iaurt:

BLATUL-albusurile le batem spuma cu un praf de sare,adaugam zaharul si mixam pana devine o spuma lucioasa,

Galbenusurile se amesteca cu uleiul(ca la maioneza)se incorporeaza in albusuri,

Adaugam faina si amestecam cu o lingura cu miscari usoare,

Turnam compozitia in tava si se da la cuptor pana trece testul cu scobitoarea,

Lasam blatul sa se raceasca foarte bine,

Mixam frisca bine,adaugam iaurtul care l-am amestecat cu zaharul,adaugam gelatina pregatita conform instructiunilor de pe plic si omogenizam,

Asezam blatul in tava in care am copt (cu pereti detasabili)il insiropam bine dupa care adaugam 1/2 din crema,visine fara samburi si restul de crema,

Dam tava la frigider pana se intareste,

Scoatem tortul pe un platou si decoram cu frisca si visine

Daca ti-a placut reteta noastra "Tort cu iaurt" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

4384 puncte

laura_n

2312 puncte

Rocsi

1691 puncte

bucatarasa

1554 puncte

Caty

1318 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

 Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.

citeste mai mult
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Tort cu capsune si crema de iaurt