Tort cu ricotta

de ANNA_46 in Torturi, 29 Noi 2012 | 1694 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 500 gr.branza Ricotta
  • 5 oua
  • o cana zahar
  • o cana amidon alimentar
  • un praf copt
  • 1/2 pachet unt
  • coaja si zeama la doua lamai
  • 4 plicuri zahar vanilat
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tort cu ricotta:

Se mixseaza untul cu galbenusurile, zaharul (si cel vanilat), cojile si zeama de lamaie, pana devin cremoase, apoi se adauga branzica maruntita.


Se cerne amidonul impreuna cu praful de copt,se adauga si se amesteca bine. Albusurile se bat spuma tare , se incorpreaza cu grija cu o spatula.


Compozitia se toarna intr-o forma tapetata deja( eu am folosit una de 26 cm.)


Introducem la cuptorul preancalzit la 180 °C timp de o ora.


Se va lasa la racit , o pudram cu zahar praf(sau frisca, noi am servit-o extra) ,decoram dupa plac ( eu am folosit lamaita si floricele, ce am mai gasit prin gradina).


Va doresc: Pofta buna!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Tort cu ricotta" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

4.5L DuraCeramic Manual

- 15 %
599.99 lei
509.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (45)

ANNA_46 1

30.11.2012, 11:03

Multumesc Corina

Doralinda 1

10.12.2012, 00:40

Nu stiu cum o fi gustul, sigur bun, dar prezentarea e nemaipomenita!!! Lumina si pozitia, e ca si cum ai fi fotograf profesional! Bravo, felicitari! PERFECT!

ANNA_46 1

10.12.2012, 16:31

Iti multumesc frumos Doralinda, gustul e foarte bun ( cui ii place prajitura cu branzica) iar aroma de lamaie se simte puternic, eu zic ca merita incercat, ma bucur ca iti plac pozele, pana la profesionale mai am eu , dar ma sraduiesc, noroc cu tehnologia te pup cu drag

COMENTEAZA

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

TOP
utilizatori

Satisfyyourcravings

7710 puncte

RODIMUR

6940 puncte

Ina

Ina 7

6040 puncte

Rocsi

5970 puncte

Ancutsa

5400 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Rasol de pui cu găluște imperiale

ieri la 21:31

Pizza cu balt de broccoli

de Bunica 7

ieri la 20:33

Tochitura

ieri la 19:23

Hribi sotati

ieri la 19:08

RETETA RECOMANDATA
Tarta sarata cu prosciutto, ricotta si ardei