Tort cu ricotta

de ANNA_46 in Torturi, 29 Noi 2012 | 1543 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 500 gr.branza Ricotta
  • 5 oua
  • o cana zahar
  • o cana amidon alimentar
  • un praf copt
  • 1/2 pachet unt
  • coaja si zeama la doua lamai
  • 4 plicuri zahar vanilat
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tort cu ricotta:

Se mixseaza untul cu galbenusurile, zaharul (si cel vanilat), cojile si zeama de lamaie, pana devin cremoase, apoi se adauga branzica maruntita.


Se cerne amidonul impreuna cu praful de copt,se adauga si se amesteca bine. Albusurile se bat spuma tare , se incorpreaza cu grija cu o spatula.


Compozitia se toarna intr-o forma tapetata deja( eu am folosit una de 26 cm.)


Introducem la cuptorul preancalzit la 180 °C timp de o ora.


Se va lasa la racit , o pudram cu zahar praf(sau frisca, noi am servit-o extra) ,decoram dupa plac ( eu am folosit lamaita si floricele, ce am mai gasit prin gradina).


Va doresc: Pofta buna!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Tort cu ricotta" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Blender Monterrey White

- 10 %
299.99 lei
269.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (45)

ANNA_46 1

30.11.2012, 11:03

Multumesc Corina

Doralinda 1

10.12.2012, 00:40

Nu stiu cum o fi gustul, sigur bun, dar prezentarea e nemaipomenita!!! Lumina si pozitia, e ca si cum ai fi fotograf profesional! Bravo, felicitari! PERFECT!

ANNA_46 1

10.12.2012, 16:31

Iti multumesc frumos Doralinda, gustul e foarte bun ( cui ii place prajitura cu branzica) iar aroma de lamaie se simte puternic, eu zic ca merita incercat, ma bucur ca iti plac pozele, pana la profesionale mai am eu , dar ma sraduiesc, noroc cu tehnologia te pup cu drag

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Gherca Daniela

9340 puncte

Rocsi

6940 puncte

mirela0911

5940 puncte

Lau

Lau 9

5410 puncte

RODIMUR

4800 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Friganele sandwich
  • 18

    MA

  • 19

    MI

  • 20

    J

  • 21

    V

  • 22

    S

  • 23

    D

  • 24

    L

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Brownie cu crema de branza si fineti

de GeorgiG 5

ieri la 15:31

INGHETATA "PARADIS" CU FRUCTE DE PADURE SI CIOCOLATA

pe 22.07 la 22:10

Spirale cu mozzarella

de GeorgiG 5

pe 22.07 la 21:30

Cum se umple borșul

de RODIMUR 4

pe 22.07 la 20:49

RETETA RECOMANDATA
Tarta sarata cu prosciutto, ricotta si ardei