Tort de ziua mea

de elena1988 in Torturi, 9 Mar 2011 | 4751 vizualizari

 

Astazi implinesc 23 de primaveri, va dedic acest tort tuturor de pe bucataras, sper sa va placa, sectiunea mai tarziu.

 

INGREDIENTE

  • 1 blat de tort
  • frisca batuta
  • compot de caise
  • Pentru mousse de ciocolata
  • -3 ciocolate cu lapte
  • 120 ml de frisca lichida
  • 300 ml frisca batuta bat
  • 5 gr de gelatina
  • 1 cioco cu lapte pentru razuit deasupra la tort
  • colorant rosu
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tort de ziua mea:

Blaturile le-am insiropat.


Mousse-ul de cioco: punem la topit pe foc ciocolatele(3) rupte bucatele si cu frisca lichida, cand s-a topit ciocolata amestecam bine compozitia, cand este calduta punem gelatina( care a fost inmuiata in apa) apoi adaugam frisca batuta bine, a doua crema- frisca batuta bine plus intaritor de frisca si caisele taiate mici amestecam bine.


Asamblare: punem prima foaie de blat pe care o insiropam cu zeama de la compot, punem mousseul de cioco, apoi a doua foaie de blat, crema de frisca si caise, apoi ultima foaie de blat, ornam cu frisca( 250 ml in care am pus colorant rosu) cu caise si carlionti de ciocolata

 

TIPS-URI

1

nu dati focul tare cand topiti ciocolata cu frisca, eu am pus colorant rosu dar vad ca tortul a iesit roz

Daca ti-a placut reteta noastra "Tort de ziua mea" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (106)

elena1988 1

15.03.2011, 12:51

anomisana multumesc foarte mult

elena1988 1

15.03.2011, 12:52

nadi da ai pus 23 multumesc din suflet sanatatea este cea m-ai buna

adry88 1

11.06.2011, 16:50

ce superb

COMENTEAZA

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

TOP
utilizatori

Satisfyyourcravings

7710 puncte

RODIMUR

6940 puncte

Ina

Ina 7

6040 puncte

Rocsi

5970 puncte

Ancutsa

5400 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Supa crema de morcovi
  • 13

    V

  • 14

    S

  • 15

    D

  • 16

    L

  • 17

    MA

  • 18

    MI

  • 19

    J

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Donauwellen - Valurile Dunarii