Tort Diplomat

de raluka93 in Torturi, 1 Ian 2014 | 3147 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 l lapte
  • 5 oua
  • 4 pliculete gelatina
  • 300 g zahar
  • 600 g frisca lichida
  • 200 g piscoturi
  • 1 compot de ananas
  • 2 mandarine(puteti pune ce fructe doriti)
Decor:
  • 500 g frisca lichida
  • fructe(visine din compot,mandarine)
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tort Diplomat:

Se pune laptele intr-o cratita impreuna cu ouale si zaharul si se amesteca bine.


Dupa ce sunt amestecate bine le punem la foc pe bain-marie amestecand incontinuu pana se face ca o smantana.O luam de pe foc si o lasam sa se raceasca putin,intre timp batem frisca(cele 600 de g),dupa ce am batut-o o punem peste compozitie.Gelatina se dizolva in zeama de la compotul de ananas,cand este gata o turnam peste compozitie si amestecam bine.


Taiem fructele rondele si le punem peste compozitie.Intr-o tava rotunda punem folie alimentara,iar pe marginii fixam piscoturile astfel incat sa acopere toate marginile tavii si turnam compozitia si o dam la frigider pana a doua zi.Cand s-a intarit destul de bine rasturnam tortul pe un platou.Il ornam cu frisca(500 de g) si fructe(visine si mandarine am pus eu, voi puteti pune ce fructe doriti).


Este mai usor de facut decat de explicat.


Pofta buna!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Tort Diplomat" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Ondulator Pro 180 Large

- 28 %
179.99 lei
129.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (9)

raluka93 1

02.01.2014, 13:16

Multumesc!La multi ani tuturor!

MotanLaOale 1

02.01.2014, 15:07

Ina 1

05.01.2014, 21:20

Laura, si eu prefer cu mai putina gelatina, dar cand pui multe fructe si n-ai gelatina suficienta, risti sa nu se inchege si sa-l prezinti ca "salata de fructe" ( Am patit eu )) )

COMENTEAZA

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

TOP
utilizatori

Satisfyyourcravings

7710 puncte

RODIMUR

6940 puncte

Ina

Ina 7

6040 puncte

Rocsi

5970 puncte

Ancutsa

5400 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Supa crema de morcovi
  • 13

    V

  • 14

    S

  • 15

    D

  • 16

    L

  • 17

    MA

  • 18

    MI

  • 19

    J

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Tort Minge