Tort Padurea Neagra cu mascarpone

de ela in Torturi, 4 Apr 2010 | 6951 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1blat din comert,
  • 75gr ciocolata menaj,
  • 50gr unt,
  • 1borcan compot de visine
  • 720ml fara samburi,
  • 1iaurt cremos,
  • 200ml mascarpone,
  • 800gr frisca,cateva linguri lichior visine cu ciocolata,
  • 3lingurite amidon,
  • paiete de ciocolata carlionti
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tort Padurea Neagra cu mascarpone:

Scurgeti visinele din compot,lasati-le deoparte.Din zeama de compot si amidon faceti un sirop gros,pus la fiert.Se lasa la racit.Mixati frisca cu un intaritor de frisca.Iaurtul se amesteca cu 6linguri de frisca iar mascarpone se incorporeaza in restul de frisca ramasa.


Pe un platou puneti primul blat,insiropati su lichior,ungeti cu sosul facut din zeama de compot,puneti frisca cu iaurtul,apoi adaugati visinele.Puneti urmatorul blat,insiropati,puneti sos,frisca cu mascarpone,visinele si continuati cu urmatorul blat.Topiti la bain-marie ciocolata,adaugati untul,amestecati bine si ungeti ultima foaie de blat apoi puneti paietele de ciocolata.Decorati dupa gust

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Tort Padurea Neagra cu mascarpone" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Panini Maker

- 12 %
249.99 lei
219.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (8)

ela 1

05.04.2010, 12:07

Rivka

Rocsi 1

05.04.2010, 13:12

ela 1

06.04.2010, 00:50

dar ce mai stralucesc galbenii astia pe pagina,iti iau ochii

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

RODIMUR

6950 puncte

Rocsi

6410 puncte

 merisor

5050 puncte

Constelatialeu

4410 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
RETETA RECOMANDATA
Tort de ciocolata