Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult
Intotdeauna am crezut ca trufele sunt foarte greu de preparat dar aceasta reteta m-a surprins, a fost gata in timp record si tot atat de repede s-au si mancat. Sper sa va placa.
Puneti biscuiti intr-o punga de plastic si sfaramatii cu un facalet, apoi punetii intr-un castron mai mare.
Topiti ciocolata.
Amestecati ciocolata cu zaharul pudra, margarina si biscuitii.
Lasati amestecul sa se raceasca cam 10 minute.
Cand biscuitii s-au inmuiat, se formeaza bile de marimi potrivite si se dau prin cacao, apoi se pun la frigider pentru o ora.
POFTA BUNA!!!
Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult