Wild beries squares

de vanilla in Prajituri, 19 Iul 2010 | 3117 vizualizari

 

Absolut delicoase....
Am primit de la soacra mea(who Good blees America has the moust beutiful garden ever) o multime de fructe de padure...asa ca m-am apucat de muncit.... ca doar nu puteam lasa toate fructele sa se strice...

 

INGREDIENTE

  • * fructe de padure - eu am folosit, coacaze rosii si negre si zmeura
  • *4 oua - foarte eco ca doar socrela sta la casa si avem de toate
  • *200 grame de zahar
  • *200 grame de lapte
  • *100 grame de unt
  • *300 grame de faina
  • *1 praf de copt
Portii: 12
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Wild beries squares:

Incepi prin a spuma bine-bine zaharul cu untul iar apoi adaugi ouale. cand se incorporeaza, adaugi laptele, faina si praful de copt si iata ca blatul e gata. Folositi mixerul nu telul pentru a obtine un produs finit mai bun...


Fructele de padure se dau intai prin faina.


Se pune aluatul intr-o tava tapetata cu faina iar apoi, se pun deasupra fructele. Se coace la foc mic pret de 30-35 de minute. Cand s-a racit se taie in patrate si se pudreaza cu zahar pudra... Ce bine merg la o ceasca de ciocolata calda...

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Wild beries squares" nu uita sa-i faci un review.

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (8)

vanilla 1

19.07.2010, 20:29

chiar merge cu orice fructe
si eu vroiam sa incerc si cu cioco

aziz 1

09.11.2010, 21:05

ador fructele de padure;cind merg in Romania fac dezastru

Ligia Bxl 1

03.01.2011, 15:46

OOO COACAZEEE

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

TOP
utilizatori

RODIMUR

7980 puncte

Lau

Lau 9

7680 puncte

MotanLaOale

7660 puncte

mihaelar63

7160 puncte

mirela0911

5860 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Saramura de peste
  • 14

    MA

  • 15

    MI

  • 16

    J

  • 17

    V

  • 18

    S

  • 19

    D

  • 20

    L

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Prajitura cu biscuiti si frisca